A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
EfEf 970*250
Gancia 300*300

RAHEEM MORRIS NEM VOLT TAPINTATOS

Acapella 640×480

Fotón: Raheem Morris HC, Tampa Bay Buccaneers

A napokban Morris két olyan játékosát is leszólta, akik nem teljesítettek túl fényesen, amióta õ áll a kormányrúdnál. Annak ellenére, hogy viszonylag tapasztalatlan, a másodéves edzõ igen otthonosan mozog a kíméletlen igazság kimondójának szerepében, még akkor is, ha ez nem esik jól egyeseknek. Derrick Ward RB-t, a hétéves veteránt azért kritizálta, mert augusztus 25-én még túlsúlyos volt. Ward, aki hatalmas csalódást okozott, nem ért egyet Morris jellemzésével, de állítólag szekerének rúdja kifelé áll másfél évvel azután, hogy a Tampa Bay 4 éves, 17 millió dolláros szerzõdést adott neki. Egy nappal korábban Morris Sabby Piscitelli SS-t vette célba. Miután a játékos hivatalosan is elvesztette kezdõ posztját a szabadügynökként érkezõ Sean Jones javára, a Piscitelli megkérdõjelezte, hogy kapott-e megfelelõ esélyt arra, hogy megtarthassa a munkáját. Morris nem hagyta szó nélkül: „Ha Piscitelli errõl így gondolkodik, akkor valószínûleg ez az oka, amiért nem õrizhette meg a kezdõ posztot.”

Néhány edzõ vonakodik attól, hogy nagy nyilvánosság elõtt kritizálja a játékosait, mindenáron próbálják védeni õket a sajtó fürkészõ tekintetétõl. Morris módszere oda vezethet, hogy még több súrlódás lesz az edzõ és a két játékos között, mint amennyi lett volna egyébként, de azt hallottuk, Mark Dominik klubigazgatónak nincs gondja azzal, ahogyan a vezetõedzõ kezelte ezt a két helyzetet. Akik közelrõl figyelték Morris-t a holtszezonban és az edzõtábor során, azt mondják, arra utaló jeleket láttak, hogy kezd felnõni ahhoz a feladathoz, amely 2009-ben idõnként kicsúszni látszott a kezei közül. Úgy tûnik, a vezetõség teljes mértékben mögötte áll, Dominik pedig határozottan az õ térfelén játszik.

Morris állása jelenleg biztosnak mondható, de második évében mindenképp több gyõzelemre van szükség a Bucs-tól, hiszen a rajongóknak okot kell adnia a bizalomra, ha a 2010-es szezon végén is élvezni szeretné ezt a biztonságot. A Bucs versenynaptára, amely a tavalyinál sokkal könnyebbnek tûnik, hozzásegítheti a vezetõedzõt céljának eléréséhez.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások