A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Henkel 970*250
Heszperidák 300*300

CSAPATRÓL CSAPATRA FANTASY SZEMPONTBÓL – San Diego Chargers

acapella 640×480

Fotón: Philip Rivers QB, San Diego Chargers

Újdonságok

Az elsõ körös draftválasztás, Ryan Matthews lesz az új elsõszámú RB, aki LaDanian Tomlinson helyére érkezik. Norv Turner vezetõedzõ úgy gondolja, Matthews 250-nél is több labdacipelést, és 40-nél is  több elkapást jegyezhet az elkövetkezendõ szezonban. Ez különösen azért is érdekes elõrejelzés, mert van egy kiváló kezekkel rendelkezõ futó a csapatban, Darren Sproles személyében.

Játékstílusuk

A Chargers egy erõsen passzoló csapat volt tavaly, és ez idén se fog változni. Tavaly ötödikek voltak az NFL-ben passzjátékban, és 31-ikek futójátékban. Ez mindent el is mond a játékfilozófiájukról. Átlagosan 32,4 passzkísérletük és 26,7 futásuk volt meccsenként. Még ha Matthews-nak 250 labdacipelést is ígérnek, ez a passz-futás átlag nem fog változni.

Edzõtábori pozícióharcok

Legedu Naanee és Buster Davis fog a harmadik (esetleg a második) számú elkapó helyért versengeni. Ez a pozíció azóta nem volt rendesen betöltve, mióta Malcolm Floyd kezdõvé avanzsált Chris Chambers helyén. Vincent Jackson holdoutra készül, ezért lehet, hogy az elkapóknál mindenki egy hellyel elõrébb kerül a rangsorban.

Ne légy meglepõdve…

… ha Malcolm Floyd 60 elkapás és 1000 yard fölé jut 2010-ben. Floyd tavaly a 8. hétig nem volt kezdõjátékos, és mégis 45 elkapással végzett az elõzõ szezonban. Az õ 17,2 yardos elkapásonkénti átlaga ugyanolyan volt mint Vincent Jacksoné. Sõt Jackson esetleges holdoutjával õ maradhat Rivers egyetlen kezdõ szintû elkapója, ami megnehezítheti a dolgát.

Fent és lent

Fent: Malcolm Floyd. Õ lehet az elsõ számú elkapó, nagy számokat érhet el idén.
Lent: Vincent Jackson. A holdoutjával nemcsak a karrierjét, a franchise idei évét is tönkreteheti.

Legyen kezdõ!

A 14. héten a Kansas City ellen. Philip Rivers 3 touchdownt dobott 2 meccs alatt Kansas City-ben tavaly. A Chiefs 31.-ként végzett a futás elleni védelemben, Ryan Matthews-nek nagy napja lehet ez.

Kispadra vele!

A 9.héten a Houston ellen. A Texans-nak volt tavaly a legjobban passzoló támadósora 2009-ben. San Diegónak vannak kérdései a secondary-ben, új a kezdõ cornerbackjük, és mélysége sincs ennek a posztnak. Ez egy jó hét, hogy pihentesd a San Diego védelmét.

Fordította: Kocsis Balázs

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások