A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Stihl 970*250
EfEf 300*300

VJ A RAMS-BEN?

finn wellness 640*360

Fotón: Vincent Jackson WR, San Diego Chargers

Sam Bradfordban nagy potenciált látnak a Rams vezetõi, de sokkal könnyebb úgy bemutatkozni az NFL-ben, ha nem csak a dobások jók, hanem vannak olyan játékosok is, akik képesek elkapni a labdát. A 2008-as második körös pick, Donnie Avery bíztató szezonokon volt túl és úgy nézett ki, az újonc irányítóval a nagy áttörés is meglehet neki, de egy térdsérülés következtében 2010-ben már valószínûleg nem játszik.

Helyét az a Laurent Robinson veheti át, aki eddigi három NFL éve alatt mindössze 24 meccsen lépett pályára és 656 yardjával nem nagyon váltotta meg a világot. A lehetõségek között ott van még a practice squadból practice squadba vándorló Danny Amendola, aki végre lehetõséget kapott a Ramsben és nem volt rest meghálálni a bizalmat. A Wes Welker felépítéséhez kísértetiesen hasonló játékos elkapóként még fejlõdhetne, de visszahordóként nagyon bíztató volt az elõzõ szezonban.

Elsõszámú helyettesnek Mardy Gilyard lépett elõre, aki idén érkezett a draft negyedik körében. A fiatal elkapó bíztató számokat produkált az egyetemen, All-American-nek is választották, így ha valaki csalódást kelt az elé soroltak közül, nem kizárt, hogy már idén kezdõ lesz.

A rövid áttekintésbõl és a felsoroltak tapasztalatlanságából kiderül, hogy elkelne egy veterán elkapó a Kosoknál és Vincent Jackson tökéletesen beleillik a képbe. Habár egy zsák pénzt követelne a csapattól és a holdoutjából is látszik, hogy elég makacs egyéniség, bizonyára jót tenne Bradfordnak a jelenléte. Nem csak azért, mert biztos kezû elkapó, aki magasságával az endzone-ban sem tûnik el a védõk között, hanem azért is, mert igazi sztáralkat, aki levehetné a média által gyakorolt nyomást a fiatal irányítóról.

Ráadásul a szebb korokat is látott szurkolók szerint VJ felépítése alapján nagyon hasonlít a két korábbi Rams All-Pro elkapóra, Tory Holtra és Isaac Bruce-ra, szóval már csak azt kellene eldönteni, hogy van-e elég keret és pick, a játékos Missouriba költöztetésére. A külsõ szakértõk azt mondják, van, de teljesen senki nem láthat bele a Kosok kasszájába és szándékaiba. A lehetõség mindenesetre adott és ha a Rams nem csap le rá, akkor úgyis felvetõdik majd a többi csapat neve, mint lehetséges munkaadó, de az biztos, hogy kevés helyen lenne nagyobb szükség VJ-re, mint St. Louis-ban.

Forrás: yardbarker.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások