A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_970x90_CM
Heszperidák 300*300

VEGYES EREDMÉNYEK

acapella 640×480

Fotón: Derek Anderson QB, Arizona Cardinals

A sportingnews.com öt ilyen csapatot emelt ki, lássuk ezeket:

Arizona Cardinals: Tegnap Derek Anderson kezdett Leinart helyett, nagy lehetõség volt ez, melyet sokkal jobban is ki lehetett volna használni, de tény, hogy egy erõs félidõt zártak a Chicago ellen.

Dallas Cowboys: tegnap este a Houston Texans volt az ellenfél, de ez ezen a meccsen is ugyanolyan rossz teljesítményt nyújtott az offenzív fal, mint ezelõtt. Romo egyszerûen nem tudta felvenni a meccs ritmusát, két sacket is kapott, valamint kétszer is elejtette a labdát. Nem ezt várnánk egy profi Cowboytól.

Minnesota Vikings: a ’Hawks védõi nem nagyon érintették meg a történtek, agresszívak voltak, nem sajnálták Favre-t. állandóan nyomás alatt tartották és jó pár alkalommal el is értek hozzá, melyet a QB keze szenvedett meg. Tény, hogy Favre-nak nem sikerült fényesen a hazatérés, annak ellenére, hogy a Vikingek gyõzedelmeskedtek.

Buffalo Bills: C.J. Spillerbõl kiváló futó lesz, kétség sem fér hozzá, azonban õ sem fog tudni segíteni a csapaton, ha Trent Edwards nem kapja nagyon gyorsan össze magát. Õ az elsõ számú QB a csapatban, sokkal jobban kell játszania, mint az elõszezonban.

Carolina Panthers: a Titánok jó védelme bebiztosította, hogy Matt Moore ne dobálhasson kedvére a pályán, az elsõ számú csapat már három meccs óta nem tudott TD-t elérni, ilyen teljesítménnyel pedig nem lehet majd megélni az NFC Délben.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások