A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Acapella 970×250
Perfect look 300*300

8 MILLIÓ A SEMMIÉRT

finn wellness 640*360

Fotón: Antonio Bryant WR

A WR posztot rendre sztárokkal feltöltõ Cincinnati ezúttal hatalmas öngólt rúgott magának. Nem is arról van szó elsõsorban, hogy sérülése ellenére leigazolták Antonio Bryantet, hanem sokkal inkább arról, hogy milyen szerzõdést írattak vele alá. Történt ugyanis, hogy a veterán elkapó térde nem jött rendbe a holtszezonban, és habár a fizikai felmérõt teljesíteni tudta, utána az egész tábort ki kellett hagynia sérülés miatt. Ma pedig a Bengals kivágta és utána hajított – mivel a filmek tanúsága szerint egy akármekkora aktatáskába mindig egy millió dollár fér – nyolc aktatáskát, bennük 8 millió dollárral. A szerzõdés szerint ugyanis ennyi pénz illette meg az elkapót, aki egy percet nem játszott még a csapatban.

A viharfelhõk akkor kezdtek el gyülekezni Bryant feje fölött, amikor a drafton Jordan Shipley, szélsõ elkapó érkezett a csapathoz. Ha ez nem lett volna elég, pár hete csatlakozott a Tigrisekhez Terrell Owens is, aki nem csak Bryant munkáját, de mezszámát is elvette. Az egyébként Tampából érkezõ játékos nem valószínû, hogy sokáig bánkódik majd, hiszen a semmivel keresett nyolc milliót, ráadásul valamelyik csapat bizonyosan igényt tart majd a szolgálataira, fõleg, ha kicsit visszább fogja fizetésre vonatkozó igényeit a Bengals-tól zsákmányolt könnyû kereset és a sérülések okán.

Fordította: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások