A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Köki 970*250
EfEf 300*300

BIZTOS KEZÛ RODGERS, ÉBREDEZÕ BRADFORD

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Aaron Rodgers QB, Green Bay Packers

Aaron Rodgers folytatta elõszezonbeli  szárnyalását a Green Bay harmadik heti összecsapásán is, ahol a Packers 59-24-re gyõzte le az Indianapolis Colts-ot. A QB 29 passzából 21 volt sikeres, ami 195 yardot és 3 TD-t hozott a csapatnak. Az Indy-nek viszont sokba került a Lambeau Fielden tett kiruccanás, ugyanis Gary Brackettnek megsérült a jobb keze, Joseph Addai-nak pedig agyrázkódás miatt kellett elhagyni a pályát. Peyton Manning ugyan rengeteg nagy play-t mutatott be a sajtfejûek porózus passz védekezése miatt, de Rodgers elfogadta a kihívást az NFL legjobb irányítói ellen és bár a második negyed elejére 17-7-es hátrányba kerültek, Rodgers irányítása alatt a Packers 28-17-es vezetéssel vonulhatott félidei pihenõjére.

Sam Bradford is teljesítette elsõ feladatát, mint az NFL kezdõ irányítója, bár a Keith Null (QB) vezette utolsó támadássorozat kellett ahhoz, hogy Josh Brown végül berúghassa a gyõzelmet jelentõ 37 yardos mezõnygólt, mellyel a Rams – 36-35 arányban – diadalmaskodott a Patriots felett. Az idei draft top pickjétõl higgadt és pontos játékot láthattunk az elsõ félidõben. A csereként csak küszködõ karmester 22 passzából 15 talált célba 189 yardot adva a végsõ gyõzelemhez. Bár Tom Brady három egymást követõ drive-ban is TD-t ért el, sõt a Pats 27-14-es hátrányból fordított (35-27-re), ez mégsem volt elég a meglehetõsen összeszedetten játszó St. Louis ellen.

Meskó Zoltán öt alkalommal puntolt a mérkõzésen, összesen 190, átlagosan pedig 38 yardra repítve a labdát. Leghosszabb puntja 46 yardos volt, bár így is elmaradt elõzõ heti teljesítményétõl, fõleg hogy a st. louis-i visszahordók most összesen 50 yardot szereztek a New England puntjátékjai alatt.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások