A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Újház 970*250
Praktiker 300*300

ELDÕLT A RAMS SORSA

Acapella 640×480

Fotón: Stan Kroenke

A tulajdonosok szavazás útján döntötték el, hogy Kroenke-t teszik a 73 éves klub hetedik többségi birtokosává. „Stan ismert és elismert figurája a Nemzeti Futball Ligának már több, mint 15 éve. Sokat látott üzletember, aki mindegyik sport klubjával megtapasztalhatta már a siker ízét, emellett pedig nagyon jó közösségi vezetõ. Nagyon reméljük, hogy folytatja az NFL támogatását a célok és értékek megõrzése érdekében a St. Louis Rams többségi tulajdonosaként is” – nyilatkozta az NFL fõbiztosa, Roger Goodell.

Kroenke, aki eddig is a Rams tulajdonosai közé tartozott, meglehetõsen komoly erõfeszítéseket tett annak érdekében, hogy 1995-ben a profi futball visszajöjjön St. Louis-ba. Ennek érdekében felépíttette a Rams Parkot, amit ma a Russell Training Centerként ismrehetünk.

„Örülünk a szavazás eredményének. Igazi fénypontja ez az NFL-lel való hosszú együtmûködésünknek. Már alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk tulajdonostársainkkal és a fõbiztos Goodell úrral” – mondta Kroenke, aki még számos sportágban rendelkezik csapattal. Többek között övé a Colorado Avalanche (NHL), a Denver Nuggets (NBA) és a Colorado Rapids (MLS), de birtokában van az Arsenal FC részvényeinek többsége is.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások