A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Roche 970*250
Becmol 300×300

AKIKET JÓ SZEMMEL TARTANI – 1. rész

Acapella 640×480

Fotón: Tim Tebow QB, Denver Broncos

A listában, melyet most elkezdünk olyan játékosok, edzõk, tulajdonosok szerepelnek, akik hétrõl hétre gondoskodnak szórakozásunkról, hol meglepõ, hol vicces, hol pedig egyszerû, mégis különleges tetteikkel és nyilatkozataikkal.

10. Tim Tebow (QB, Denver Broncos)

Jóval a draft elõtt kiderült, hogy Tebow nem csak egy irányító a sok közül. Már akkor lehetett látni, hogy nemzeti szinten is megállja majd a helyét a média forgatagában, amikor legelõször találkozott a profi futball újságíróival.

Josh McDaniels nem véletlenül választotta a University of Florida hõsét, felhasználva két elsõkörös választási joguk egyikét. Tudjuk, hogy Tebow már az egyetemi évei alatt is enyhén szólva népszerû volt, de az azóta tovább fokozódott kultusz egyszerûen bámulatos. Vajon mennyire sima elõtte az út, ami az elsõszámú QB helyéig vezet? Ha úgy játszik, ahogy az elõszezon elsõ meccsén, akkor talán nem is kell sokat várnunk, hogy kezdõként láthassuk a pályán, bár sérülése ennek könnyen gátat szabhat. Ha viszont marad harmadikszámú irányító, amit kétlünk, Tebow egyedülálló vonzereje akkor is fenn fogja tartani az érdeklõdésünket.

9. Al Davis (tulajdonos, Oakland Raiders)

Lehetséges, hogy miután július 4-én elérte 81. életévét, Davis újra érett gondolkodású lett? Nem valószínû hogy ez megtörtént volna azzal, akinek bizarr vezetési stílusa a leginkább felelõs a Raiders nevetségesen szánalmas csapattá válásáért.

A 2010-es szezon felé közeledve viszont úgy tûnik, hogy az oaklandi gárda újra jó úton halad. Rolando McClain hihetetlenül jó választás volt, Davis elõzõ elsõkörös – és igencsak furcsa – pickjei után. Jason Campbell is komoly erõsödést jelent a támadósornak, bár az, hogy a tulajdonos Jim Plunketthez hasonlította a QB-t, azért erõs túlzás. Az viszont nem, hogy a Raiders lassan de biztosan ismét komoly tényezõvé válik a ligában. Csak ne arra ébredjünk holnap, hogy Davis elfogadta a vezetõedzõ Tom Cable lemondását.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások