A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Gancia 970*250
Tesa 300*300

TALÁLKOZNAK A TULAJDONOSOK

finn wellness 640*360

Fotón: Roger Goodell, NFL fõbiztos

Greg Aiello, az NFL szóvivõje Twitter oldalán elmondta, a témák között van a Rams eladása Stan Kroenke számára, a Kickoff-hét tervei, és a hosszabb alapszakasz. Az utóbbi téma feltehetõleg nem véletlenül került az elõszezon második felében tartandó megbeszélés témái közé, ugye az elõszezonból vennének le két meccset, és illesztenék az alapszakasz végére. A rajongók már türelmetlenül várják az igazi meccsek kezdetét, szóval a legjobb idõpontot választották arra, hogy maguk mellé állítsák a tömegeket a hosszabb szezon érdekében.

Roger Goodell várhatóan hamarosan megjelenik a sajtó elõtt, egy újságíró fel fogja tenni neki a hosszú szezonnal kapcsolatos szokásos kérdést, a fõbiztos pedig el fogja mondani azokat, amiket már korábba is elmondott. Azt, hogy a rajongók több igazi futballt akarnak, és kevesebb nem igazit, az Associated Press pedig ezt minden újsághoz és honlaphoz eljuttatja holnap reggelre, a rajongók pedig egyetértõen fognak bólogatni.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások