A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Henkel 970*250
Lufi 300*300

GYÕZTES TITÁNOK

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Chris Johnson RB, Tennessee Titans

Chris Johnson 6. futásával TD-t szerzett, ezután a Titans már nem került hátrányba. C.J. 8 yardos TD-je egy 85 yardos drive végét jelentette. Az este hátralévõ részében az All-Pro running back a kispadról figyelte az eseményeket.

A 2006-os Drafton elkelt elsõ 2 irányító nem játszott túl sokat ma hajnalban. Legalább Leinartnak nem kellett végignéznie, ahogy Young a találkozó végén végigvezeti a támadókat a pályán a gyõzelemért, ahogyan tette azt a 2006-ban még a fõiskolán, vagy ugyanezen a pályán tavaly november 29-én, amikor egy 99 yardos drive végén 20-17 lett a végeredmény. Young kezdõ irányítói posztját senki nem veszélyezteti, 13 passzából 9 ért célba, 128 yardot szerzett. A Texas egykori sztárja 4 drive után állt ki, 10-0-s vezetésnél. Az elején kicsit kínlódott, de Johnson TD-je elõtt 3 passzból 67 yardot szerzett.

Leinart Derek Andersont próbálja távol tartani a kezdõ poszttól Arizonában. Leinart, aki a South California irányítója volt mielõtt profi lett, a Titans ellen 6 passzából 4 volt sikeres, 28 yardot szerzett, viszont a pontszerzés nem sikerült a 2. elõszezon-meccsén sem. A Cardinals (1-1) az elsõ 3 drive során nem tudott first downt szerezni.

Negyedik drive-ja során Young elejtette a labdát, amikor futott, de az visszapattant hozzá, végül 8 yardot és first downt szerzett. Három play-jel késõbb Nate Washington WR villant, amikor egy alacsonyra dobott labda alá tette kezeit. A passzt eredetileg sikertelennek nyilvánították, de Jeff Fisher, a Titans vezetõedzõje visszanézette, és kiderült, a passz sikeres volt. Mielõtt elakadtak, Young a gólvonal közelébe vezette a Titánokat. Középen próbált befurakodni 3. kísérletnél, de Paris Lenon és Adrian Wilson sackelték. A drive-ot, ami elég hosszúra sikerült, Rob Bironas 29 yardos mezõnygólja koronázta meg.

Amikor Anderson leváltotta Leinartot, a Cardinals támadói kaptak egy kisebb löketet. Az Arizona elsõ  first downja is neki köszönhetõ, 13 yardos passzát Steve Breaston kapta el. Az újonc Stephen Williams-et is megtalálta egy 37 yardos passzal, aki a térdficammal kínlódó Larry Fitzgerald helyén kezdett. A Tennessee 6 yardos vonalánál jártak, amikor az end zone-ban túldobta Breaston-t, és Williams-szel sem tudott összhangba kerülni. Jay Feely jött, aki a 2. negyedben 19 yardos mezõnygóljával megszerezte a Cardinals elsõ pontjait.

A Titans energikusnak tûnt az LP Fielden játszott elsõ meccsen, amióta a májusi áradás elárasztotta a pályát és a parkolót. A Cardinals egy kicsit fáradtnak tûnt a keleti utazástól.

A pontszerzõk listáján láthatjuk Samkon Gado RB nevét is, akit akkor igazolt le a Titans, amikor Stafon Johnson bokája a Seattle-ben játszott elõszezon-nyitón kificamodott. Gado kétszer is megtalálta az end zone-t a 3. negyedben.

Max Hall QB Anderson után játszhatott egy kicsit, interceptiont dobott, de Max Komarnak adott egy 22 yardos TD-passzt is a 4. negyed közepén.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások