A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Lufi 970*250
Roche 300*300

ELKAPÓ-GONDOK MINNESOTÁBAN

finn wellness 640*360

Fotón: Javon Walker WR

Walker pénteken részt vett egy edzésen, és úgy tûnik, maradt még elég képesség 31 éves testében ahhoz, hogy mélységet biztosítson azon a poszton, ahol egyébként nem nagyon vannak cserék a Vikingeknél. De amíg nem bizonyít, nem lenne helyén való olyan fiatalok elé helyezni, mint a 25 éves Logan Payne, aki 2008-ban Seattle-ben csak két meccsen játszott, de van benne lehetõség. Walker neve már ismert, Pro Bowlon is járt, de az elmúlt 4 év során nem birkózott meg túl jól a sérülésekkel, és pályán kívüli gondjai is voltak.

Favre legutóbb 2005-ben a szezonnyitón adott neki passzt. A play során Walker külsõ keresztszalagja elszakadt, azóta pedig csak egy termékeny éve volt. Még össze is szólalkozott Favre-al, mert az irányító nyíltan kritizálta Walkert, amiért új szerzõdés kikövetelése miatt képes volt holdoutra. De a Favre-Walker kapcsolat azóta nyilván megjavult, mert a Vikings egészen biztosan nem igazolt volna le egy olyan elkapót, akit Favre nem akar. Az elkapó tavaly 3 meccsen játszott Oaklandben, egyetlen elkapása sem volt, legutóbb 2006-ban láthattunk valamit tõle, amikor Denverben játszott. A Vikingeknek nem volt sok választásuk, le kellett igazolniuk, mert õ legalább ismeri a sémát, Favre-ot, és Darrell Bevell támadó koordinátort.

Sidney Rice, az elsõszámú elkapó csípõje miatt még mindig a PUP-listán van, nem lehet tudni, hogy játszani fog-e szeptember 9-én a szezonnyitón New Orleans-ban, a legutóbbi hírek szerint nagy esély van rá, hogy meg kell mûteni. Percy Harvin, a második elkapó 4 edzés kivételével az összeset kihagyta idén nyáron, nagymamája halálát próbálta feldolgozni, és migrénes fejfájásával küszködött. Múlt csütörtökön elájult a pályán, de lehet, hogy ezen a héten visszatér az edzésekre.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások