A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Tesa 970*250
Praktiker 300*300

BRYANT MÁR TÜRELMETLEN

finn wellness 640*360

Fotón: Dez Bryant WR, Dallas Cowboys

Bryant elõször futott, és változtatott irányt, amióta július 30-án kificamodott jobb bokája. Az edzés elõtt Ray Sherman, az elkapók edzõjének felügyelete alatt végigkocogta az útvonalakat, és gumikötelekkel is dolgozott, amit Britt Brown, az atlétikai tréner kísért figyelemmel. De Bryantnek máris kijelentették, szombaton nem fog játszani. A WR még mindig reménykedik abban, hogy szeptember 2-án, az elõszezon utolsó meccsén pályára léphet a Miami Dolphins ellen, de az edzõi stáb arra koncentrál, hogy az újonc készen álljon a szeptember 12-i szezonnyitóra a Washington Redskins ellen. Bryant az edzés után részt vett egy oktatáson Jason Garrett támadó koordinátorral, aminek végeztével így nyilatkozott: „Nagyon frusztráló, de ugyanakkor mindent figyelembe kell venni. Igyekszem ezt tenni, ahelyett, hogy arra koncentrálnék, ami most történik.”

Wade Phillips, a vezetõedzõ elmondta, nem számít arra, hogy Bryant játszani fog az elõszezon folyamán, de a végsõ döntés még nem született meg. Elmondta: „Csak várunk, és majd meglátjuk. Tudom, hogy játszani akar, és jobban van, de még mindig biztosak akarunk lenni, abban, hogy egészséges. Az elõrejelzés végig az volt, hogy az alapszakasz elsõ meccsén fog tudni játszani, nem pedig az, hogy az utolsó, vagy az utolsó 2 elõszezon-meccsen. Tudom, hogy így akarná, de õ nem orvos, vagy atlétikai tréner.”

Bryant, aki tavaly szeptember óta nem játszott, mert az NCAA-ben felfüggesztést kapott, elmondta, a legmegerõltetõbb tesztek során sem érzett fájdalmat sérült bokájában. Azonban nem futott teljes sebességgel, és nem biztos abban, hogy visszatérhet az edzésekre.

A Cowboys cserélt is azért, hogy megszerezzék Bryantet a 24. pickkel, és arra számítanak, 3. számú elkapóként és visszahordóként még idén jelentõsen hozzájárul a csapat játékához. Az újonc WR úgy gondolja, nagyon jót tenne neki, ha legalább egy elõszezon-meccsen játszhatna, de persze megérti, a döntés nem az övé. A hétfõi edzés során hosszú perceken keresztül beszélgetett Jerry Jones-szal, majd elmondta: „Fontos lenne játszani, mert újonc vagyok. Még soha nem vettem részt NFL-meccsen. Csak rá akarok érezni a játékra. Tudom, hogy teljesen más, mint az edzés. Úgy érzem, nagyon sokat segítene.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások