A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Polacsek 970*250
Újház 300*300

ELI MANNING SISAK NÉLKÜL

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Eli Manning QB, New York Giants

Tom Coughlin semmit sem bíz a véletlenre, mert a játékosoknak is parancsba adta, hogy vigyázzanak Manningre: „Most nagyon óvatosnak kell lennünk. Senkinek nem engedjük meg, hogy hozzáérjen az irányítónkhoz. Néha megtörténik, de nem túl gyakran. A legtöbb srácunk jól kezeli a szituációt és elfut a QB mellett. Teljes mértékben megtiltottuk, hogy a karjához emeljék a kezüket, vagy akár odanyúljanak a labda elengedési pontjához.”

A fõedzõ azt is elmondta, szeretné, ha a csapat szinkronba kerülne ezen a héten: „Nagyon fontos, hogy ezek a srácok együtt gyakoroljanak, mert ezt a csapatot azért raktuk össze, hogy közös fejlõdésrõl beszélhessünk. Ha megnézzük a pályán történõ dolgokat – példának okáért a passzvédekezést kijátszását, a pontos útvonalak megfutását vagy a koherenciát és az idõzítést az elkapók és az irányító között – látható, hogy mindezek együtt töltött idõt és sok gyakorlást igényelnek. Ezért nagyon fontos ez a hét a játékosoknak.”

A kezdõk egyébként várhatóan játszanak majd a Ravens ellen, viszont az utolsó meccsen, a Patriots ellen már pihenni fog az elsõ sor, így biztosítva, hogy senki ne sérüljön meg a szezonynitóig.

Fordította: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások