A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Heszperidák 970*250
Gancia 300*300

CSAPATRÓL CSAPATRA FANTASY SZEMPONTBÓL – Minnesota Vikings

finn wellness 640*360

Fotón: Adrian Peterson RB, Minnesota Vikings

Újdonságok

A nagy öreg visszatérése miatt Jackson és Rosenfels csak a második számú irányító helyéért küzdenek majd. Az egyetlen említendõ szerzeménye a Vikes-nak az újonc Toby Gerhart. A Heisman-trófea szavazáson második helyezett futó, Chester Taylor helyére érkezett, õ lesz Adrian Peterson tartalékja.

Játékstílusuk

2007-ben, és 2008-ban a Vikings az elsõ és ötödik helyen végzett futójátékban. 2008-ban átlagosan 32,4-szer cipelték a labdát meccsenként, 28,2 passzal szemben. 2009-ben, ahogy Favre megérkezett, ezek a számok megfordultak, 34,6 passzt hívtak 29,2 futással szemben. Ez idén se fog változni, kivéve, ha megsérül az idõsödõ irányítójuk.

Edzõtábori pozícióharcok

Az egyetlen harc az edzõtáborukban Toby Gerhart és Albert Young vetélkedése lesz a Peterson mögötti helyért. A Vikings sokat áldozott Gerhart megszerzéséért a drafton, ezért neki nagyobb elõnye van.

Ne légy meglepõdve…

… ha Percy Harvin nem marad egészséges a szezon végéig. Harvin nagyon sok ütést kap mint elkapó, futó, és visszahordó. A Vikings draftolta az egyetemen irányítóként játszó, de elkapóvá átképzett Joe Webbet, ha Harvin megsérülne.

Fent és lent

Fent: Adrian Peterson. Még ha Favre vissza is tért, a statisztikái nagy valószínûséggel növekedni fognak.
Lent: Bernard Berrian. Rice és Harvin fejlõdése Berrian fantasy értékének csökkenését hozhatja.

Legyen kezdõ!

A 3. héten a Detroit ellen. Adrian Peterson egy állandóan kezdethetõ játékos, de fõleg, ha a Lions ellen játszik. 2009-ben a Detroit ellen 6.1 és 7.4 yardos futásonkénti átlagot jegyzett.

Kispadra vele!

Az 5. héten a N.Y. Jets ellen. A New Yorknak volt a legjobb passz elleni védelme a ligában tavaly, amit Darrelle Revis neve fémjelzett. A holtszezonban ezen felül még két jó cornerbacket szerzett a csapat. Egyik sem jó hír azoknak, akik Sydney Rice birtokában vannak.

Fordította: Kocsis Balázs

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások