A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Lufi 970*250
Köki 300*300

BRADFORD NEM VÍZÁLLÓ?

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Sam Bradford QB, St. Louis Rams

Számomra örök kérdés marad, hogy miért kell egy újonc irányító gyengébbre sikerült elsõ fellépései után rögtön a vészharangokat kongatni, de nehéz a dolgokat több ezer kilométeres távolságból megítélni. A lényeg, hogy Sam Bradford eddigi elõszezon mutatói nem túl rózsásak, hiszen negyven százalék körül találnak csak célt a labdái, ráadásul azt sem mondhatnánk, hogy amikor pontosan dob, akkor komoly yardmennyiségekkel segíti csapatát.

A Vikings ellen a fal nem volt segítségére: összesen négyszer zsákolták be rövid idõ alatt, de így is összehozott 57 yardot. A Browns ellen már nem kellett félnie a blitzektõl, az ellenfél sem egy SB esélyes csapat volt, mégsem jöttek a jó passzok. Igaz, hogy pár labdát az elkapói ejtettek el, de a sors igazságot szolgáltatva megmentette õt az interceptionöktõl is, pedig a passzai folyamatosan lebegtek a levegõben.

Mára meg lett az ok a 24 yardos produkcióra: az esõ. Tény, Cleveland-ben esett, de Jake Delhomme, Seneca Wallace és A.J. Feeley is megtalálta célpontjait, sõt, egészen jól teljesítettek. Bradford Oklahomában nõtt fel, ott is járt egyetemre és a déli államban ritkán esik az esõ, de talán azért egy elsõként kiválasztott QB mellé nem kell egy tight endet állítani esernyõvel, ha normális passzokat vár tõle az ember. Véleményem szerint sokkal inkább a drukk és a tapasztalatlanság az, ami hátráltatta és ha más kifogásokat keresünk a gyenge teljesítményre, az csak rosszat tesz a róla alkotott képnek.

Bradford tehetséges irányító, kiváló egyetemi eredményekkel, de ezek szerint még nem teljesen NFL-kész. Ezzel nincs is semmi baj, hiszen a csapatban ott van mellette a sokat látott A.J. Feeley, aki még taníthat neki pár trükköt és ha a szurkolók is elég türelmesek lesznek vele, akkor simán franchise irányító lehet belõle, de semmit sem szabad elsietni. Pláne nem a kezdõként való bevetést. A.J. Feeley hüvelykujj és könyöksérülésének hírére már sokan a fiatal irányítót várták az elsõ hét kezdõjének, de úgy néz ki, hogy a veterán QB-nek nincs komolyabb baja, maximum az elõszezonban kicsit kevesebbet lesz a pályán. Már csak az a kérdés, hogy így Bradford még várhat a bemutatkozással, vagy a Rams vezetõi engedve a média és a szurkolók által gyakorolt nyomásnak rögtön a mély vízbe dobják a szezonnyitón. Talán a Patriots és a Ravens elleni meccsek majd segítenek a döntésben. Fõleg ha nem esik az esõ…

Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások