A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Gancia 970*250
Perfect look 300*300

TURNOVEREK ÉJSZAKÁJA

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Matt Moore QB, Carolina Panthers

Gyenge irányítóteljesítményt, a védelmek nagy csatáját, mindössze négy field goalt és Jets gyõzelmet láthatott a közönség Charlotte-ban tegnap este. A Panthers támadósora két meccs alatt képtelen volt TD-t szerezni, eddigi egyetlen hatpontosukat egy Baltimore elleni fumble visszahordásnak köszönhetik. Az eredménytelenségben alaposan benne van a két fiatal irányító, Matt Moore és Jimmy Clausen is, akik tegnap sem villogtak. A QB-k fényévekre voltak még az ötven százalékos passzpontossági mutatótól is, ráadásul mindketten eladták a labdát egyszer-egyszer. Habár a Jets ezúttal nyerni tudott, irányítójuk, Mark Sanchez sem lehet elégedett magával hiszen csak passzainak fele talált célt és mindössze 12 yardot nyert csapatának.

Hogy ne csak a negatívumokat említsük, a New York számára bíztató lehet, hogy Revis nélkül is volt éle a védelemnek és négy labdát is szereztek, míg a Panthers meglepõen erõs nyomást gyakorolt az irányítóra, szinte feledtetve Julius Peppers eligazolását. Everette Brown és Eric Moore kétszer, Nick Hayden pedig egyszer zsákolta be az aktuális Jets irányítót.

A többi mérkõzésen a turnoverek mellett már pontszerzéseket is láthattunk. Az Oakland Raiders a keserû évek után végre életjeleket mutatott a pályán és magabiztos gyõzelmet aratott a Soldier Fielden. Kamerion Whimbley ráadásul volt olyan kedves és jelezte a Chicago vezetõinek, hogy komoly probléma van a Maci-fallal: a Fosztogatók DE-je összesen négyszer sackelte az irányítót!

A Dallas – San Diego meccset egy negyedik negyedes safety döntötte el a Tehenészek javára, a legpozitívabb színfolt Martellus Bennett játéka volt, aki a Hall of Fame Game utáni tight end problémákból nagyot profitálhat, ha továbbra is jól teljesít.

A Detroit denverbe látogatott és meglepõen jól teljesített Matthew Stafford vezetésével. A fiatal irányító már két meccs óta hetven százalék fölötti pontosságot produkál ez pedig ezúttal egy TD-t és egy gyõzelmet ért az Oroszlánoknak. A Broncos színeiben Kyle Orton is jól játszott, de az elsõ félidõben produkált 177 yard és két hatpontos átadás nem volt elég a sikerhez.

A Packers szoros meccsen tudott gyõzni a Seahawks ellen, mégpedig úgy, hogy alig több, mint négy perccel a vége elõtt még hét pontos hátrányban volt. Aaron Rodgers ezúttal is érinthetetlenül játszott, ráadásul a fal úgy tûnik idén meg is tudja majd védeni. A Seattle nem csak a vereség miatt bánkódhat, hanem azért is, mert az újonc LT, Russell Okung megsérült a mérkõzés folyamán, állapotáról egyelõre semmit sem lehet tudni.

Forrás: NFL.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások