A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Acapella 970×250
M-gel 300*300

SHAWN ANDREWS ÓRIÁS LETT

finn wellness 640*360

Egyesek szerint sokat elmond az Óriások támadófalának állapotáról, hogy meghúzták ezt a lépést, míg mások szerint az év legjobb döntése született meg New Yorkban. Andrews – amikor játszott – fantasztikus teljesítményt nyújtott, négy egészséges szezonjából háromszor is meghívták a Pro Bowl-ra! 2008-ban viszont minden megváltozott körülötte: szinte az egész edzõtábort kihagyta depresszió miatt, majd a második meccsen megsérült a háta, mely a mai napig nem száz százalékos.

A korábbi elsõ körös választottnak nem csak 2008 hátralévõ részét, de az egész 2009-es szezont ki kellett hagynia, amikor pedig már edzésbe állhatott volna, már többet foglalkozott a twitterjével, mint a focival. Júniusban draftolta õt az UFL-ben játszó Omaha NightHawks, de végül nem írt alá velük, a Giants viszont lekötötte õt hat évre és több, mint 32 millió dollárt fizet majd ki a kézjegyéért.

Fordította: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások