A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Gancia 970*250
Tesa 300*300

KERRY MEIER KIESETT, DE NINCS PÁNIK A FALCONS-NÁL

Acapella 640×480

Fotón: Kerry Meier WR, Atlanta Falcons

Kerry Meiert az ötödik körben választották ki a Sólymok és a training campben mutatott teljesítménye nyomán azonnal fel is küzdötte magát Roddy White és Michael Jenkins mögé a harmadik számú elkapói posztba. Amikor viszont már minden úgy tûnt, mintha egy tündérmesében lenne, jött a Patriots elleni elõszezon mérkõzés és egy térdsérülés, aminek következtébe az egész szezonra kidõlt.

Tavaly hasonló problémákkal küzdött az Atlanta, akkor Harry Douglas nyújtott olyan teljesítményt, hogy beférhetett a három legjobb elkapó közé, de megsérült. A sors úgy próbált neki igazságot szolgáltatni, hogy most õ ugorhatott be a sérült újonc helyére a Hazafiak ellen.

A fiatal elkapó elvesztése az elõszezonban szomorú, de talán nem is jelentene ekkora gondot, ha Michael Jenkins nem lenne sérült. A veterán WR-nek a válla rakoncátlankodik és egyelõre kérdéses, hogy pályára tud-e lépni majd a szezonnyitón. Ha nem épül fel addig, akkor Brian Finneran, Harry Douglas, Eric Weems és Troy Bergeran közül kerül majd ki a korábbi elsõ körös elkapó helyettese.

Fordította: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások