A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Polacsek 970*250
Köki 300*300

A SZENTEKNÉL A HELYZET VÁLTOZATLAN

acapella 640×480

Fotón: Chase Daniel QB, New Orleans Saints

A Saints az elõzõ idényben – az utolsó három, tét nélkül elveszített meccset leszámítva – mindig húsz pont fölött teljesített és úgy látszik, ezen jó szokásával idén sem akar szakítani. Brees ezúttal csak egy negyedet kapott és alig vétette észre magát, a helyén játszó Chase Daniel viszont összehajigált 182 yardot és kiosztott 3 TD passzt is. A túloldalon Matt Schaub-nak nyolc sikeres átadás is elég volt 117 yardhoz de a csere QB, Dan Orlovsky 140 yardja és TD passza is figyelemre méltó. A Houston számára viszont intõ jel lehet, hogy földön összesen 198 yardot engedett a Szenteknek, akiknél Chris Ivory zárt a legjobban, 66 futott yarddal.

Az este többi mérkõzésén általában szoros eredmények születtek, egyedül a Baltimore hagyta állva a Washingtont, mely a múlt heti pontzuhatag után ezúttal csak egy field goalra volt képes a Ravens betonvédelme ellen. A Hollók kitettek magukért labdaszerzések terén is, 2 INT mellett, 5 fumble-t is elértek.

A Jags – csakúgy mint az elsõ körben – ezúttal is egy ponttal kapott ki, most a Miami volt jobb náluk. A tavalyi év alsóházi rangadóinak számító mérkõzéseken a St. Louis két ponttal legyõzte a Cleveland-et, míg a Buccaneers 5 ponttal volt jobb a Chiefsnél.

Az este talán legjobban várt mérkõzésén, a Giants – Steelers találkozón, sem Manning, sem Sorgi nem lépett pályára az Óriásoknál, Roethlisberger viszont lehetõséget kapott, 76 yardja mellé egy labdaeladást jegyzett. A meccs legjobbja a 3 sikeres passzból TD-ig és 95 yardig jutó Byron Leftwich volt, a Kohászok pedig végül 7 ponttal nyertek a New Meadowlands stadionban.

Eredmények:

  • Baltimore Ravens – Washington Redskins: 23 – 3
  • Pittsburgh Steelers – New York Giants: 24 – 17
  • Kansas City Chiefs – Tampa Bay Buccaneers: 15 – 20
  • Miami Dolphins – Jacksonville Jaguars: 27 – 26
  • St. Louis Rams – Cleveland Browns: 19 – 17
  • Houston Texans –  New Orleans Saints: 20 – 38
Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások