A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_970x90_CM
Tesa 300*300

A PÉNZ BESZÉL

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Brett Favre QB és Brad Childress HC, Minnesota Vikings

Bár az irányító és a Vikings közötti szerzõdés pontos részletei eddig még nem ismertek, de hamarosan fény derül arra, Brett apó mennyire vállalta be az újabb esztendõt. A játékoshoz közeli források úgy tudják, hogy Favre 3 millió dolláros aláírási pénzt zsebelhet be, míg a kontraktus prémium része akár a 4 milliót is elérheti annak függvényében, hogyan szerepel a minnesotai gárda a rájátszásban.

Összességében, a már most is életben lévõ szerzõdését alapul véve ez annyit tesz, hogy a Vikingek négyese akár a csillagászatinak mondható 28 millió zöldhasút is megkeresheti az elõttünk álló idényben. Amikor Favre tavaly aláírt a lila-aranyban pompázó együttesnél, a felek úgy állapodtak meg, hogy a 12 milliós kontraktusból 8 millió a szerzõdés második évében válik esedékessé.

Idén ehhez a Vikings még 13 milliót hozzátett, mutatván, milyen sokat ér meg a quarterback játéka a franchise-nak. Az irányító számára ennek megfelelõen 24 millió dollár gyakorlatilag garantálva van, és 4 millió nevezhetõ teljesítményarányos juttatásnak. Favre-nak most már „csak” annyi a dolga, hogy elõször is playoffba vezesse a csapatát, majd a rájátszás köreit túlélve 2011. február 6-án Dallas-ban bajnoki címhez jutassa a Vikings együttesét. Ez már most látszik, hogy nem lesz egyszerû feladat.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások