A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Heszperidák 970*250
Praktiker 300*300

TEBOW MEGINT PIHENT

Acapella 640×480

Fotón: Tim Tebow QB, Denver Broncos

Az újonc játékos az elõszezon elsõ meccsének utolsó pillanataiban, élete elsõ profi futott touchdownja során kapott hatalmas ütés a bordáira Abdul Hodge linebackertõl. Tebow ezután kihagyta az összecsapás utáni levezetõ gyakorlatokat, de részt vett a denveri együttes keddi tréningjén. Szerdán újra megjelent az edzésen, de ekkor a bemelegítés alatt diskurált edzõjével, majd elhagyta a pályát, és azóta nem is tért oda vissza.

Tebow távollétében a gárda két irányítója, Kyle Orton és Brady Quinn elfelezték a snappeket, és várhatóan hasonló lesz majd a helyzet a Broncos szombati hazai debütálása alkalmával, amikor a Detroit látogat az Invesco Fieldre. A rookie sérülése kapcsán eddig sem Josh McDaniels fõedzõ, sem a csapat szóvivõje, Patrick Smyth nem nyilatkozott, ami annyiból nem meglepõ, hogy a csapat alapelve szerint nem tájékoztatják a sajtót arról, hogy valamely játékos milyen okból hagy ki edzéseket.

Tebow sérülése minden bizonnyal csak fokozza a gárda szurkolóinak bosszúságát, mivel Denverben egyre hosszabb a sérültek listája. Nemrégiben Elvis Dumervil külsõ linebacker szenvedett mellizom-szakadást, amely véget is vetett az idényének, de jelenleg a maródiak listáján található három futó, LenDale White, Knowshon Moreno és Correll Buckhalter is. A balszerencsés sorozatot a kettes számú karmester, Brady Quinn nem kívánta kommentálni: „Pillanatnyilag nem erre kell fókuszálnunk. Most össze kell kapnunk magunkat, mert szombaton a Lions-szal mérkõzünk.”

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások