A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Újház 970*250
Roche 300*300

CRUZ FOLYTATNÁ

finn wellness 640*360

Fotón: Victor Cruz WR, New York Giants

A Massachusetts-rõl érkezett draftolatlan újonc azonnal rivaldafénybe került azt követõen, hogy 145 elkapott yardjával és 3 touchdownjával szinte egymaga fordította és nyerte meg a Giants-nek a hétfõi találkozót. Bár az országos hírnév csak most jött el Cruz számára, de Tom Coughlin fõedzõ mát az edzõtábor kezdete óta rendkívül elégedett a fiatal elkapójával. Elmondása szerint a trénereknek nagyon tetszenek Cruz fizikai adottságai, elkapói képességei, valamint az elkapás utáni futásai.

A Giants elkapóegységében jelenleg három játékosnak van fix helye. Hakeem Nicks, Steve Smith és Mario Manningham nem kell, hogy izguljon az új csillag feltûnése miatt, bár az is majdnem biztos, hogy Ramses Barden is az 53-as keret tagja lesz 2010-ben. Ugyanakkor az a Sinorice Moss, aki csereként ugyan, de éveken át bekerült a rosterbe, most hirtelen komoly vetélytársat kapott, míg Derek Hagan, Tim Brown, Nyan Boateng és Duke Calhoun szinte biztosan csak a cserecsapatban küzdhetnek a lehetõségért.

Ráadásul Cruz javára szól, hogy a kiváló bemutatkozás mellett megfelelõ felkészítés után returnerként hasznos tagja lehet a special teamnek is, mivel az elkapó visszahordó képességei is kiválóak. Már az egyetemen is remek produkciót láthattak tõle mind punt, mint kickoff visszahordások során, bár tény, hogy a profik között ezen a területen eddig nem mutatott maradandót. Mindent összevetve kijelenthetõ, hogy Cruznak jók az esélyei arra, hogy Sinorice Moss-t megelõzve nemsokára a Giants rosterében találja magát.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások