A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Henkel 970*250
Roche 300*300

BILLS ÉS PATRIOTS SIKEREK

Acapella 640×480

Fotón: C. J. Spiller RB, Buffalo Bills

Buffalo – Indianapolis 34-21

Buffalóban óriási ütésváltás zajlott a Colts és a Bills csapatai között az elsõ negyedben, amelybõl a hazaiak jöttek ki jobban, mivel 21-14-es vezetésükkel zárult az elsõ 15 perc. Peyton Manning megint csak néhány drive erejéig ment fel a pályára, de 1 touchdown mellett ezúttal egy interception is becsúszott a teljesítményébe. A meccs elsõ hatpontosát az elsõ támadásból a Bills újonc futója, C.J. Spiller jegyezte, de rendkívül látványos akció volt, amikor Terrence McGee elcsípte Manning passzát, majd 78 yardos touchdown visszahordást mutatott be. A második negyedben Manning helyettese TD passzal látta el Taj Smith-t, amellyel újra egyenlõ volt az állás, de egy mezõnygóllal a hazaiak vonulhattak elõnnyel pihenõre. A pont nélküli harmadik játékrész után a záró negyedben már csak a hazaiak voltak eredményesek. Elõbb Rian Lindell újra három pontot szerzett csapatának, majd a vége elõtt 2 perccel Joique Bell, a Buffalo újonc futója 2 yardról alakította ki a végeredményt. Hazai oldalon Bell 11 kísérletbõl futott 80 yardja érdemel említést, míg a vendégeknél Smith 3 elkapásból összegyûjtött 91 yardja volt kiemelkedõ.

Atlanta – New England 10-28

A Falcons pályaválasztása mellett lejátszott találkozón a hazaiak rögtön az elsõ drive-jukat három ponttal zárták, amelyre a vendégektõl Fred Taylor 28 yardos futott touchdownnal válaszolt. A második negyedben Aaron Hernandez Tom Brady 4 yardos remekbe szabott passzát váltotta 6 pontra, így a szünetben 3-14-et mutatott az eredményjelzõ. A nagyszünet után újabb futott touchdownnal erõsítette meg a vezetését a vendég gárda, ekkor Sammy Morris 20 yardról vágtatott az end zone-ba. Az utolsó játékrészben Ron Gronkowski, a Patriots újonc tight endje csípte el Brian Hoyer 24 yardos passzát, amely akciót hat ponttal jutalmazták. Hat perccel a vége elõtt a Falcons is megvillantott valamit a tudásából, és Troy Bergeron 19 yardos elkapása, majd az extra pont alakította ki a végeredményt. A atlantaiak részérõl Antone Smith 8 kísérletbõl összehozott 44 futott yardja dicsérhetõ, míg a Patriots-nál Sammy Morris 6 próbálkozásból 52 yardot tudott futni. Emellett említést érdemel, hogy Wes Welker 2 elkapásával jelezte, hogy készen áll a folytatásra, míg a meccs magyar vonatkozású híre, hogy Meskó Zoltán punterként és holderként is bevetésre került a foxborói egyletnél.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások