A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
acapella 970×250
Lufi 300*300

KEMÉNY HÉT VOLT EZ

Acapella 640×480

Fotón: Tim Tebow QB, Denver Broncos

A Broncos irányítója bordasérülésekkel küszködik, a Caridnals safety-je pedig autóbalesetet szenvedett. Ezen információk után már nem is olyan nehéz kérdés, ugye? Az elküldött játékos Aaron Rouse volt, aki hétfõn autóbalesetet szenvedett, miközben az Arizona állembeli Flagstaff-ba tartott a csapat edzõtáborába. Rouse Reshad Johnsonnal együtt utazott, de mígy utóbbinak kutya baja sem lett, addig a safety nyaksérülést szenvedett, aminek okán nyakmerevítõt kapott, ezért pedig kénytelen volt kihagyni a keddi edzést. Azonban csõstül jött a baj Rouse számára: szerdán újabb kellemetlen hírt közöltek a Packers volt safety-jével: el kell hagynia a csapatot, hogy legyen hely Mike Jones (WR) számára. Ugyan a csapat honlapján az írják, hogy talán a sérülés nélkül is kitették volna Rouse szûrét, de utólag már könnyû magyarázkodni.

A denveri csapatnál is egy volt Sajtfejû (most a Bengals tagja) miatt keletkeztek gondok. Abdul Hodge neve örökre megmarad majd Tebow emlékezetében, ugyanis neki köszönheti elsõ NFL sérülését. Tebow bordasérülésekkel küszködik, két sprintet is kénytelen volt kihagyni a szerda edzés elõtt és délután pedig a csapat trénerével ült le beszélgetni a sérülésérõl, majd fogta magát és még a délutána edzés elõtt elvonult és nem vett részt a játékban. A sérülés nem tûnik túl komolynak, a következõ meccs szombaton lesz, addigre fel kellene épülnie teljesen (ha minden lehetõséget kilõtt, akkor kérjen idõpontot Jared Allentõl és társaitól, úgyis õk rakták rendbe Favre bokáját).

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások