A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Perfect Look 970*250
Perfect look 300*300

NAGYON KELLENE FAVRE, VISSZA IS TÉRT

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

A Vikingek keddi edzésrõl három kulcsfontosságú játékos is hiányzott. Akkor úgy tûnt, hogy igazolást majd Brett apótól visznek, ugyanis állítólag azért nem jelentek meg kedden, mert a QB-hoz utaztak Mississippi államba. Favre 19 szezon után hagyta ott az NFL-t – vagy mégsem, ugyanis döntést még mindig nem hozott. Ezt elégelte meg Steve Hutchinson (G), Jared Allen (DE) és Ryan Longwell (K), õk hárman azért indultak útnak, hogy jobb belátásra bírják Favre-t. A hírek szerint mind a hárman nagyon jóban vannak az öreggel és igazi barátok. Fogalmam sincs, hogy mit lehetett még mondani Favre-nak, ami miatt megváltoztatta korábbi kijelentését, miszerint „ha a bokája rendben lesz, akkor vissza fog térni a profik közé”. Persze próbálkozni szabad, lehet. Hogy a csapattársak kézrátétellel próbálkoztak, vagy esetleg sikerült meggyõzni a bokát arról, hogy gyógyuljon gyorsabban? Sosem lehet tudni, de Allen és társai tudhatnak valamit, ugyanis Brett apó sebtiben gépre ült, a hideg Minnesotába utazott, hogy bejelentse visszatérését.

Utólag úgy néz ki, hogy valóban nem a pénzügyi okok miatt volt a hercehurca, ugyanis szerzõdése a legutóbb felajánlott maradt, nem változtattak rajta semmit. A Vikingek nagyon reménykednek, hogy az idei év is sikeres lesz, azonban tévedés ne essék: a szezonjuk csakis abban az esetben lesz sikeres, ha megnyerik a Super Bowlt. Kevesebbel senki, sem a csapat – beleértve Favre-t is, sem a szurkolók nem fognak megelégedni, nincs kifogás.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások