A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Gancia 970*250
Gancia 300*300

JÓL DÖNTÖTT A RB?

finn wellness 640*360

Fotón: Brian Westbrook RB, San Fransisco 49ers

Hétfõn írták alá a szerzõdést, melynek értelmében Westbrook a következõ szezonban a 49ers futóegységét fogja gyarapítani. Mivel a 49ers-nek nagy az esélye arra, hogy bejusson az 2010-es rájátszásba, elmondhatjuk, hogy tail back jól döntött. Így ismét láthatjuk majd játszani az ex-Eagle-t a januári meccseken.

Mivel a San Francisco-i csapat nem a west coast stratégiát alkalmazza talán kicsit több idõbe telik majd a RB-nek megtanulni a play-eket, de biztosan hamar bele fog rázódni a dologba. Ráadásul Glen Coffee hirtelen visszavonulásával neki is nagyobb szerep juthat Frank Gore mögött.

A mondat nem hiába van feltételes módban, ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy Westbrook bírni fogja az iramot. Az utóbbi szezonokban sokszor bajlódott térdsérüléssel, valamint a tavalyi szezonban többször is agyrázkódást szenvedett, amik közrejátszottak abban, hogy távoznia kellett Philly-bõl. Ráadásul eddigi karrierje során egyszer sem játszott teljesen végig egyetlen szezont sem, ami még inkább kétségessé azt, hogy jól fog szerepelni Gore cseréjeként.

Így tehát nem az a kérdés, hogy a RB jól döntött-e, hanem, hogy a 49ers nem hibázott-e mikor õt szemelték ki. 

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások