A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Lufi 970*250
Köki 300*300

DICSÉRET ILLETI A ‘HAWKS ÚJONCAIT?

finn wellness 640*360

Fotón: Lofa Tatupu MLB, Seattle Seahawks

 „Nos, nyilván meg kell várnunk, hogy miként is fog alakulni az újoncok játéka és nem akarom õket még tovább dicsérni, így is eléggé önteltek. De az összes újonc, egytõl egyig nagyon tehetséges. Lenyûgözõen játszottak” – mondta Lofa Tatupu (MLB).

A csapat legelsõ pickje, Russel Okung kihagyta az edzõtábor elejét, de késõbb aláírt, így ott volt a Seahawks elsõ elõszezonbeli találkozóján. Játéka alapján egyértelmû, hogy jó választás volt, sokkal jobban játszott LT poszton, mint tavaly bárki. Szintén kezdõ lesz Earl Thomas, aki nagy ûrt tölt majd be safety poszton, nem tévedett Carroll: kitûnõen zónázik a rookie safety. Tatupu az ötödik körben kiválasztott safetyrõl, Kam Chancellorról is áradozott, a MLB szerint nagyon gyorsan felvette a profik ritmusát és gyorsan tanul, a vezetõedzõ is kiemelte az újoncot a meccs után, azt mondta, hogy „kiválóan játszott”.

Ugyan korán van még ahhoz, hogy bármi komolyabbat is leszûrjünk a ‘Hawks újoncainak teljesítményébõl, reméljük, hogy Tatupu, a háromszoros Pro Bowler linebacker tudja mit beszél és nem hiába dicséri az egekbe az újoncokat.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások