A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Polacsek 970*250
M-gel 300*300

ELÉGEDETLEN JAGUÁROK

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Jack Del Rio HC, Jacksonville Jaguars

Elsõsorban az irányító megvédésével, másodrészt a védelem hatékonyságával voltak problémái a floridai gárdának. Del Rio azért hozzátette, a felkészülés jelen fázisában nem tulajdonít túl nagy jelentõséget egy ilyen találkozónak, de abból a szempontból mindenképpen hasznosnak bizonyult a találkozó, hogy rávilágítson a hibákra. „Egy csomó rutinszerû play-t mutattunk be bonyolultan” – értékelt a tréner.

A linebackerekkel és a safety-kkel különösen elégedetlen volt Del Rio. „Az egy alap dolog, hogy oda állsz fel, ahol lenned kell a séma alapján. Azonban úgy tûnik, vannak még olyan alap dolgok, amelyek jelenleg gondot okoznak nekünk. Már pedig ha ezeket nem kezeljük, úgy a késõbbiekben sanszunk nem lesz. Nyilvánvalóan azokat a srácokat fogjuk játszatni, akik tudják, mi a feladatuk.

Mielõtt végképp eltemetnénk a Jaguárokat, tegyük gyorsan hozzá, hogy egy csomó hiányzója volt a gárdának. Így a védõfalból hiányzott az idei draft elsõkörös pickje, Tyson Alualu (DT), de nem léphetett a pályára a Green Bay-bõl érkezett Aaron Kampman (DE) sem. A találkozón a jacksonville-i csapat egy sérültet szerzett, Mike Sims-Walker (WR) vállrándulása azonban nem tartozik a komoly kategóriába.

Azonban ne csak a negatív történéseket emeljük ki. A Jaguars újoncai közül például többen is remek produkcióval rukkoltak elõ, így az elkapók közül Troy Williamson 73 yardos, míg Tiquan Underwood 55 yardos TD elkapással vétette észre magát. Ugyancsak örömteli, hogy hozzájuk a játékszer Luke McCown backup irányító remek passzai révén jutott el. A fiatal returnerek közül Deji Karim és Scotty McGee nevét emelte ki Del Rio.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások