A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_970x90_CM
M-gel 300*300

CSAPATRÓL CSAPATRA FANTASY SZEMPONTBÓL – Jacksonville Jaguars

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Újdonságok

Idén a legnagyobb változások természetesen a tavaly meglehetõsen gyengén teljesítõ védelemben voltak. Aaron Kampman, Kirk Morrison, és az elsõkörös választás Tyson Alualu megszerzésével. Torry Holt egy év után elhagyta a csapatot, tehát a Mike Thomas, Troy Williamson, és az újonc Kassim Osgood hármas közül fog kikerülni az, aki Mike Sims-Walker túloldalán fog kezdeni.

Játékstílusuk

Jones-Drew a Jaguárok legjobb játékosa, de a csapat több passzt átlagolt az elmúlt 2 szezonban, mint futást. 2009-ben, 32,4 passzt átlagolt meccsenként 27,9 futással szemben. 2008-ban ez a szám 33,1 passz volt 26,1 futással szemben. Az a tény, hogy Mo-Jo egy jó elkapó is, azt jelenti, hogy ezek a számok maradni fognak.

Edzõtábori pozícióharcok

A speciális egység sztárja, Kassim Osgood elhagyta San Diegót Jacksonville-ért, mert itt több lehetõséget kaphat elkapóként. Thomassal és Williamsonnnal fog a kezdõ helyért küzdeni. A hatodik körös választás, Deji Karim pedig Rashad Jennings-szel fog a csere RB posztért harcolni.

Ne légy meglepõdve…

… ha Ernest Wilford, vagy Zach Miller elveszi a kezdõ tight end posztot Marcedes Lewis-tól. Mindkét játékos más posztról lett átképezve, és még sokat kell tight endként tanulniuk. Már jó elkapók, de sokat kell javítaniuk a blokkoláson.

Fent és lent

Fent: Mike Sims-Walker. 16-ról 63-ra ugrott az elkapásainak a száma, és ez idén még növekedni fog.
Lent: David Garrard. Csak 30 touchdown passz az utolsó 32 meccsén, amin kezdõ volt.

Legyen kezdõ!

A negyedik héten az Indianapolis ellen. Jones-Drew legutolsó 4 meccse a Colts ellen: 110, 97, 91 és 107 futott yard. 24 labdacipelést átlagolt a tavalyi meccsein ellenük. Érdemes rá figyelni, mert a Colts amúgy se híres a futás elleni védelmérõl.

Kispadra vele!

A tizenharmadik héten a Tennesse ellen. David Garrard sose verte el a Titanst, mint a Jaguárok kezdõ irányítója. Az utolsó 3 meccsén Nashville-ben mindössze 196 yardot passzolt átlagosan meccsenként és ezenfelül 7(!) interceptiont is dobott.

Fordította: Kocsis Balázs

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások