A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Stihl 970*250
Újház 300*300

WILSON LEHETÕSÉGE

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Kyle Wilson DB, New York Jets

Pillanatnyilag úgy néz ki, hogy a sokak által akár az egyik favoritnak tartott new yorki zöldek secondary-jében az újonc Kyle Wilson töltheti be a fontos posztot. Wilsont a Jets az idei játékosbörze elsõ körének 29. helyén választotta, és eredetileg a nickel back pozícióra tartották esélyesnek Revis és Antonio Cromatie mellett. Azonban nagyon úgy fest, hogy ha a Revis jövõjére irányuló tárgyalások nem hoznak kézzel fogható eredményeket, úgy az új fiú láthatja el a jobb oldali corner szerepkörét.

„Különösen izgatottá tesz a lehetõség, de egyben arra ösztönöz, hogy még keményebben dolgozzak. A többi srác már régebb óta játszik ebben a védelemben, és tökéletesen értik a szisztémát. Én azonban új vagyok. Ennek ellenére be szeretnék illeszkedni, és szerves része kívánok lenni az egésznek. Nagy kihívás ez nekem, de amikor kimegyek a pályára, érteni akarom a szituációt, és össze kell szoknom az elsõ csapattal” – lelkendezett Wilson.

A felkészülés során Antonio Cromartie mellett Dwight Lowery gyakorlatozott az elsõ csapattal, de állítólag õt magát is annyira lenyûgözte a rookie játéka, hogy az edzõitõl azt kérte, inkább Wilsont játszassák helyette.

Az újonc védõ – elmondása szerint – gyakran beszél Revis-szel, akit egyébként õ is szeretne mielõbb a csapatban látni. „Darrelle kétségtelenül a mentorom. Minden tanácsot szívesen fogadok tõle, mert néhány éve õ is hasonló helyzetben volt, most pedig a liga egyik legjobbja. Nagy dolog az nekem, hogy nézhetem a játékát, és elleshetek tõle apró fogásokat. Tudom, milyen srác õ, és azt is látom, milyen játékos. Remélem, hamarosan visszatér közénk” – nyilatkozta Wilson.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások