A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Henkel 970*250
Roche 300*300

ORTON ÉS QUINN

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Brady Quinn QB, Denver Broncos

Meglehetõsen ritka az olyan elõszezon meccs, amikor tökéletesen azt látjuk viszont, amit már hetek óta lehet a hírekben hallani. Már hetek óta másról sem szólnak a hírek Denverben, hogy Orton élete legjobb formáját mutatja. Az irányító mindezt szép produkcióval alá is támasztotta Cincinnatiben, ahol igaz csak három drive-ban vett részt, de azokban 84 passzolt yardot és 2 TD passzt tudott felmutatni.

Ezzel szemben már régóta azt rebesgetik, hogy a gárda elvileg második számú karmestere, Quinn csak szenved az edzõtáborban. Nos, õ is bebizonyította, hogy a híradásokban olykor az igazat is elmondják, hiszen az elsõ félidei teljesítménye amolyan JaMarcus Russellesre sikerült. Az irányító 14 passzából csak 5 jutott el a címzetthez, ezek során mindössze 38 yardot szerzett a csapatának, ráadásul az egész produkciót megspékelte egy interceptionnel, amelyet touchdownig hordott vissza a Bengals.

Nyilvánvaló, hogy egy elõszezon meccsbõl túl sok tanulságot nem szabad levonni. De az biztosan kijelenthetõ, hogy ha Quinn nem kapja össze magát, úgy a Broncos újonc irányítója, Tim Tebow már az idény kezdetére a coloradói egylet második számú karmesterévé küzdheti fel magát. Tebow egyébiránt ugyancsak bemutatkozott, és mondhatjuk, nem is rosszul, hiszen a találkozó végén a Bengals leggyengébb védelme ellen vezetett drive-ja végén õ maga futott 7 yardról a gólterületre.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások