A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
EfEf 970*250
Perfect look 300*300

LT VÁLASZOLT

Acapella 640×480

Fotón: Ladainian Tomlinson RB, New York Jets

Rivers akkor így fogalmazott: „Egy megkönnyebbülés, hogy így történt. Most már tudok arra koncentrálni, amire szeretnék, és nem kell azon rágódnom, õ vajon mit gondol.” Gates a következõket mondta: „Néha olyan érzésem volt, hogy vannak emberek, akik nagyobbak a csapatnál. Nem mondom, hogy biztosan ez volt a helyzet, de azt igen, hogy most már ilyen problémánk tutira nincsen.”

LT, aki idõközben már a Jets futójaként riogathatja a védelmeket, így vélekedett az eset kapcsán: „Azt hittem, õk velem vannak. Az emberek és a családom is azt mondják, hogy akkor látszik, ki a barát, és ki nem, amikor bajban vagy. Például ha elvesztetted az állásod, vagy valami hasonló történik. És ezek a srácok most vagy tényleg így éreztek irántam, vagy pedig csak azt gondolták, hogy jó az nekik, ha ilyeneket mondanak rólam.”

Tomlinson hangsúlyozta, hogy a Chargers-tõl való eligazolása egy nagyon hosszú folyamat volt. „Nem mondom, hogy nem éreztem jól magam San Diegóban, de már sokkal korábban megéreztem, hogy el kell jönnöm a gárdától. Mikor kicsit zúgolódtam annak érdekében, hogy több szerepem legyen a támadójátékban, az emberek õrültnek néztek. ’LT mindig csak vitatkozik meg morgolódik’ – mondták. De akkor már egy ideje tisztán láttam, hogy mi fog következni” – értékelt Tomlinson.

Tény, hogy abban, amit a futó állít, nincs gyökeres ellentmondás Rivers és Gates nyilatkozatával. Mikor LT 2006-ban az alapszakasz MVP-je lett, úgy vélte, alapból jár neki 1-2 kiváltság. Úgy vélte, örök életre megnyerte magának a helyet a rosterben, mindig kezdõjátékos lesz, csillagászati szerzõdést akart, és meccsenként legalább 30 hordási lehetõséget. Azt azonban elfelejtette, hogy a profi sport nem így mûködik. Akkor pedig különösen nem, ha a gárdánál elit irányító játszik, akiben minden bizonnyal sokkal több potenciál maradt, mint a leívelõ running backben.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások