A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Perfect Look 970*250
Újház 300*300

BRADY EGÉSZSÉGES

Acapella 640×480

Fotón: Tom Brady QB, New England Patriots

„Nem, ez egyáltalán nem életveszélyes” – viccelõdött Bill Belichick, a Patriots vezetõedzõje. Majd az újságírók további nyaggatására élcelõdve hozzátette: „Alig várom az elsõ híradást Tom sérülésérõl. Ez a hetem egyik csúcspontja.” A sérülés valószínûleg nem lehet túl komoly, amit az is jól mutat, hogy Brady a vasárnapi edzésen már a ragasztás nélkül vett részt, és valamennyi dobásfajtát kiválóan tudta alkalmazni.

A klasszis karmestert hétfõn reggel már a Robert Kraft tulajdonossal való viszonyáról, a szerzõdése körüli bonyodalmakról, valamint a Peyton Manninggel való összehasonlításokról faggatták. Ez utóbbira reagálva az irányító elmondta: „Õ a történelem egyik legjobb játékosa. És õszintén mondom, az én szerzõdésemnek semmi köze az övéhez. Ha egyszer majd megegyezünk a Patriots-szal, akkor engem csöppet sem fog érdekelni, hogy Peyton kap több pénzt, vagy én.”

Brady hozzátette, a New Englandben szeretne maradni, és itt szeretné kitölteni pályafutása hátralévõ részét. Ugyanakkor ezzel kapcsolatosan megjegyezte, hogy Joe Montana és Jerry Rice sem akart csapatot váltani a karrierjük végén, de mégis mindketten arra kényszerültek. Végül megemlítette Wes Welker nevét, aki szerinte jobb kontraktust érdemelne a gárdától. „Minden játékos méltányos szerzõdést szeretne. Welker a liga egyik legjobb elkapója, mégsem kap túl sok pénzt érte. Valamennyien arra törekszünk, hogy megfelelõen kompenzálják azt a teljesítményünket, amit a pályán nyújtunk” – nyilatkozta Brady.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások