A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Linea 970*250
Acapella 300×30

MANKINS MÁR NEM SZERETI ANNYIRA BOSTONT

finn wellness 640*360

Fotón: Logan Mankins OG, New England Patriots

Mivel a Mankins új szerzõdésére vonatkozó tárgyalások nem haladnak, Bauer a következõket nyilatkozta a Boston Globe-nak: „A Patriots már rég elvesztette ezt a játékost, mentálisan mindenképp.” Mankins hosszútávra szeretne megállapodni, de legutóbb visszautasította a klub 5 éves hosszabbítását. A guard pályafutásának mind a 80 meccsén kezdõként lépett pályára, miután a 2005-ös draft elsõ körében a New Englandhez került.

Bauer, aki állítása szerint már rég nem hallott a Patriots felõl, arra számít, hogy ügyfele hamarosan megkapja a levelet, amiben a bostoni klub felmenti õt kötelezettségei alól. Ez viszont azzal jár, hogy szerzõdésének aláírása után még három meccs erejéig nem léphet pályára. „Egyáltalán nem érdekli õket. Nem is várok mást tõlük, mint hogy minden aljas dolgot megpróbálnak, amit csak tudnak. Õk is megteszik, amit meg kell tenniük, de mi is megtesszük, amit nekünk meg kell” – mondta az ügynök.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások