A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Újház 970*250
Finn wellness 300×300

CAROLINA-BAN FALAT KELL ÉPÍTENI

acapella 640×480

Fotón: Jordan Gross LT, Carolina Panthers

Gross-nak tavaly hét meccset kellett kihagynia sípcsonttörése miatt, most pedig a Ravens ellen elszenvedett vereségbõl vette ki a részét. Az elsõ negyed alatt két holdingot és egy false startot fedeztek fel nála a bírók. Ez a teljesítmény meglehetõsen gyengének számít egy olyan veterántól, aki már hét éve van a ligában. Az edzõtáborból kapott hírek szerint Gross jól szerepel az egy-egy elleni küzdelmekben, csupán egy kis idõbe telik neki, míg visszanyeri megszokott formáját. Mondjuk már csak 3 hete maradt, hogy ezt véghez is vigye.

A Panthers-nek azonban van nagyobb gondja is, mivel a jobb oldali guard, Duke Robinson is küszködött a Baltimore ellen. A másodéves játékos tavalyi újonc idényében egyetlen meccsen sem szerepelt, és az a két sack, amit a Ravens védõinek engedett, nem sokat fog segíteni abban, hogy idén õ nyerje el az edzõk bizalmát.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások