A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Lufi 970*250
Finn wellness 300×300

BESZÉLGETÉS LaMARR WOODLEY-VAL – 2. rész

Acapella 640×480

Fotón: LaMarr Woodley OLB, Pittsburgh Steelers

Mi az az egy dolog, amit a legjobban szeretsz ûzni? A futball?

A legnagyobb szenvedélyemnek azt tekintem, amikor segíthetek a gyerekeknek. Szerintem a rossz élethelyzetben lévõ emberek igenis képesek változtatni sorsukon, még akkor is, amikor az már teljesen reménytelennek tûnik. Úgy döntenek, hogy többé nem lesznek senkik, és ennek én is a részese vagyok. A gyermekek segítése nem csak szenvedély, élvezet is. Csodálatos érzés hallani, amiket ezek a fiúk és lányok mondanak nekem.

Mi volt a legnagyobb megtiszteltetés, ami eddigi életed során ért? Van köze a focihoz?

Talán az, amikor a Michiganre jártam, és Lloyd Carr edzõ alatt tanulhattam. Õ nem csupán egy fociedzõ volt, arra tanított minket, hogyan legyünk férfiak és arra, hogy a futball nem minden. Voltak, akik megfogadták a tanácsait és voltak, akik nem. Én azok közé tartoztam, akik hallgattak rá. Okos ember volt és õ tanított meg arra, hogy mit szabad és mit nem.

Sok játékos pont ugyanezt mondja Carr edzõrõl, mint amit te is. Mi volt a stílusában, vagy az edzési módszereiben, ami a legjobban magával ragadott?

Nem csak az edzési módszerei, az életre nevelése volt a legértékesebb. A különbözõ idézetek, amiket a beszédei során használt, vagy akármi amirõl beszélt velünk, ha behívott az irodájába. Nem csak a fociról, magáról az életrõl szónokolt. És akárcsak azokban az idõkben, Carr edzõ még most is ugyanaz az ember.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások