A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Köki 970*250
EfEf 300*300

BESZÉLGETÉS LaMARR WOODLEY-VAL – 1. rész

Acapella 640×480

Fotón: LaMarr Woodley OLB, Pittsburgh Steelers

Rengeteg játékos mondja, hogy van egy pillanat az ember pályafutásában, amikor egyszerûen megérzi, hogy ennyire jó lesz majd a fociban. Volt ilyen momentumod?

Valószínûleg még középiskolás koromban lehetett. Nagyszerûen ment a játék, még az egyik sportmagazinba is bekerültem, mint környék egyik legjobb játékosa. Amikor ez megtörtént, hirtelen minden beindult körülöttem.

Melyik az a szó, amivel le tudnád írni magad, vagy amivel mások írnak le?

Szív. Olyasvalaki vagyok, akinek nagy szíve van… és kitartó.

 Az eddigi szezonjaid során hogy sikerült egyensúlyt teremtened a munka és a hétköznapi életed között?

Az egyensúlyra mindvégig oda kell figyelni. Amikor egyetemen voltam a futballt a tanulással kellett összeegyeztetni. Most már több szabadidõvel rendelkezem, de néha nagyon is tudatosan kell élni az életem. A pályán kívül is karban kell tartanom a fizikumomat, de például a foci utáni életemre is fel kell készülnöm.

Van valami, amit megbántál eddigi életed során?

Nincs. Egyáltalán nem bántam meg semmit. Minden okkal történik. Ahol felnõttem és ahol futballt játszottam (Michigani Egyetem)… ezek a helyek és az ottani emberek tettek engem azzá, aki most vagyok.

Van olyan dolog, amit megváltoztatnál?

Nem, egyáltalán nincs ilyen dolog. Bár ha jobban belegondolok, lehettem volna egy kicsit magabiztosabb. Mindig is az a fajta ember voltam, akit a tettek vezéreltek, de azt hiszem egészen a középsuli utolsó évéig nem jöttem rá, hogy valójában egy vezéregyéniség vagyok. Talán ez egy kicsivel hamarabb is megtörténhetett volna.

folyt. köv.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások