A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
EfEf 970*250
Gancia 300*300

TÖBB MINT EGY ÉVE BAJNOKSÁG NÉLKÜL – Zala Predators

acapella 640×480

Még a bajnoki start elõtt a Gyõr Sharks tett ugyan egy felajánlást irányukba, miszerint szívesen látnák a csapat több tagját is az idényre, a Ragadozók nem kívántak élni ezzel a lehetõséggel. Úgy tûnik eltökélték, hogy – akárcsak a gyõzelmi szériát – csapatként vészelik át a nehézségeket is

A számos – középiskola nyílt nap keretében megtartott – bemutató megtette jótékony hatását, melynek eredményeképp az áprilisban megrendezett toborzónap után pillanatnyilag 10-12 új játékost tudhatnak tartósan soraikban.

Ugyancsak ebben a hónapban bekapcsolódtak az elsõ – a Demons csapatán keresztül megvalósult – amerikai játékosokkal szervezett edzõtáborba, míg a másodiknak,  két hónappal késõbb már alappillérét adták.

Július 17-én a Crushers meghívására Gyöngyösfalun játszottak egy barátságos mérkõzést, mely bár eredményét tekintve csupán jelzésértékkel bírt, gyõztesen tértek haza. Egy héttel késõbb ugyan nem visszavágóra, de egy közös edzésre pedig õk látták vendégül a vasiakat.

Ami a közeljövõt illeti, augusztus 21-én lépnek pályára legközelebb, elõreláthatólag hivatalos játékvezetõi keretek között. Ezen kívül két további meccsrõl, valamint egy újabb toborzó napról folynak egyeztetések, illetve az Eagles által szervezett kupán is tervezik a részvételt.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások