A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Gancia 970*250
Stihl 300*300

TÖBB MINT EGY ÉVE BAJNOKSÁG NÉLKÜL – Kaposvár Golden Fox

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Ugyan a többiekhez hasonlóan eleinte bizakodóak voltak a „szezonpótlás” tekintetében és jóllehet elõkészületek is folytak (például egy májusi, Gringos elleni barátságos mérkõzés terve) ezért, hogy játéklehetõséget biztosítsanak a srácok számára, mérkõzést ez idáig végül õk sem játszottak. Leszámítva a Wildfires elleni márciusi kaposújlaki barátságos találkozót, ahol Démonokkal kiegészülve léptek pályára; azóta viszont nem öltötték magukra a sárga mezt. De ha jól belegondolok mégis, amennyiben egy Kaposvár környéki falunapi bemutató, valamint a vezetõség egy tagjának esküvõje ide sorolható.

Utóbbiak viszont aligha csillapították játékéhségüket…

Még ezt megelõzõen pedig a Demons szervezte, amerikai játékosok vezette elsõ edzõtáboron vettek részt.

Mint említettem, kezdetben talán rendületlen optimizmussal viseltettek a kényszerszünet kapcsán, mindemellett tény, hogy az amúgy is szûk keret tovább csökkent. A nyár folyamán szüneteltetik az edzéseket, olyannyira, hogy idén elõször az augusztusi fonyódligeti edzõtábor sem kerül végül megrendezésre.

Nem kis feladat lesz felépíteni és újra hadra foghatóvá tenni a csapatot. 20 hónap (jövõ tavaszig) valódi tétmeccs nélkül, ez bármelyik egyesületet próbára tenné. De mint tudjuk, okoztak õk már meglepetést. Egyelõre elképzelések vannak, melyek legoptimálisabb megvalósításához csak sok szerencsét kívánhatok.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások