A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
acapella 970×250
Roche 300*300

MERRIMAN KIPIPÁLVA

acapella 640×480

Fotón: Shawne Merriman LB,San Diego Chargers

„Épp most írtam alá a tenderem és nagyon örülök, hogy visszatérhetek csapattársaimhoz. Köszönöm mindenkinek” – írta Merriman.

A 26 éves játékos az edzõtábor elsõ két hetét hagyta ki, mert a csapata nem volt hajlandó hosszabb távra megállapodni vele. Merriman végül addig várt, míg a Chargers meg nem gyõzte, hogy a közeljövõben biztosan nem szeretnének megválni tõle. David Dunn, Merriman ügynöke e-mailben tudatta az Associated Press-szel, hogy az LB már ott volt a pénteki edzésen is.

A játékos elsõ három idényében összesen 39,5 sacket gyûjtött, amivel három Pro Bowl szereplést is kiérdemelt. 2008-as térdmûtétje óta – ami akkor az egész szezonra a pálya szélére kényszerítette – egyelõre nem találja régi formáját. (Tavaly játszott 14 meccse alatt mindössze 4 alkalommal sikerült elkapnia az irányítót.)

A San Diegónak még mindig maradt két kulcsfontosságú játékosa, akik egyelõre nem hajlandók tiszteletüket tenni az edzéseken. Vincent Jackson (WR) és Marcus McNeill (LT) is szerzõdéshosszabbítási ajánlatra vár, bár könnyen elõfordulhat, hogy helyette a kispadot hosszabbítja meg a csapat, hogy õk ketten is elférjenek rajta.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások