A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Gancia 970*250
EfEf 300*300

KÉT FUTÓT IS VESZÍTETT A BILLS

Acapella 640×480

Fotón: Fred Jackson RB, Buffalo Bills

A Bills nemcsak kikapott a meccsen, de két legjobb futóját is elvesztette. Még csak a második play-t indította a Buffalo, amikor egy 7 yardos futás során Fred Jackson bal keze megsérült. Chan Gailey elmondása szerint Jackson az elõszezon hátralévõ összecsapásait biztosan kihagyja, de lehet, hogy az alapszakasz nyitómeccsén sem tud majd pályára lépni. „Reméljük minél hamarabb visszakapjuk” – nyilatkozta az edzõ.

A másik nagy veszteség a futóposzton Marshawn Lynch, akire valószínûleg a 3. számú RB-ként számítottak volna. Lynch hat play-jel késõbb, egy 20 yardos futás végén szenvedett sérülést (boka), amit ráadásul – szabálytalanság miatt – el is vettek a csapattól. „Még nem ismerjük a sérülés súlyosságát, de reménykedünk benne, hogy nem túl komoly” – mondta Gailey.

A klub elsõkörös újonca, C. J. Spiller, aki eddig is az elsõszámú RB helyéért szállhatott versenybe (bár csak egy hete edz), négy alkalommal kapott labdát a hajnali meccsen összesen 16 yardot hozva a Buffalo-nak.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások