A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Tesa 970*250
Becmol 300×300

BEPILLANTÁS – AFC Dél

finn wellness 640*360

Fotón: David Garrard QB, Jacksonville Jaguars

Jacksonville Jaguars

A csapat nagyon meg volt elégedve azzal, amit irányítójuktól, David Garrardtól láttak a héten, a Falcons-szal összevont edzéseken. Nem volt ez mindig így, ugyanis tavasszal illetve az edzõtábor elsõ hete alatt is akadozott a passzjáték: túl sok labda ért földet pontatlan dobás, vagy ügyetlen elkapás miatt. Most hétvégén is a klasszikus Garrard-féle játékot láthattuk (egy interceptionnel, egy red-zone sackkel és néhány touchdown passzal). Kedden azonban – a red-zone gyakorlat során – a QB minden passza célba talált. Sõt, Marcedes Lewis-nak (TE) 50 yardos touchdownt dobott a támadósor karmestere.

Az újonc DT, Tyson Alualu egyelõre még vádli sérülésével küzd, ami miatt a hétvégi, valamint a Sólymok elleni két legkeményebb edzést is ki kellett hagynia. A Jags emellett Nate Hughes-t (WR) helyezte sérültjeinek listájára, de a jó hír, hogy Daryl Smith sérülése óta elõször léphetett pályára kedden.

Houston Texans

Egy nappal azután, hogy Mario Williams (DE) kilépett philadelphiai sérvspecialistájának ajtaján már pályára is lépett csapata edzésén. Williams az edzõtábor harmadik napján szenvedett sérülést, de miután kiderült, hogy nem olyan súlyos a helyzet, egy fél óra erejéig még visszatért a pályára. Gary Kubiak reménykedik benne, hogy játékosa azért 10-12 snapet majd kibír a szombati, Arizona elleni meccsen. A defensive tackle-t eddigi négy éve alatt sem tartották vissza a sérülések attól, hogy ott legyen a falban. Tavaly a vállával voltak gondok (még a szerelést is nehezen tudta magára venni), mégis sikerült 9 sackkel és egy Pro Bowl szerepléssel zárnia a szezont.

Indianapolis Colts

A Colts fala nagy csapást szenvedett el kedden, ugyanis Jeff Saturday-nek is kés alá kellett feküdnie, így õ sem tudott megjelenni a legutóbbi edzéseken. Hogy biztosan legyen elegendõ játékosa, az Indy újonc szabadügynököket (Adrian Martinez és James Williams) szerzõdtetett. A bajt azonban tovább tetõzte Charlie Johnson (LT) jobb lábának húzódása is.

Anthony Gonzalez és Austin Collie viszont épp arra készülnek, hogy visszatérjenek régi szerepükhöz, mint Peyton Manning kedvencei. Gonzalez gyakran csatlakozik a punt returnökhöz is, mert elmondása szerint ez segít a legjobban bemelegítenie kezeit. A hét közepén mindkét elkapó felállt a kirúgásokkal szemközt is, bár kétséges, hogy az edzõk a speciális egységben való szerepeltetéssel kockáztatnák két értékes játékosuk testi épségét.

Tennessee Titans

Tye Hill (CB) szintén kedden tért vissza az edzésekhez, de egyelõre test-test elleni harcot nem vállalt. Hamarosan azonban újra teljes sebességgel száguldhat. A játékos, több éves tapasztalatának köszönhetõen talán szert tud tenni némi elõnyre a többi CB ellen folytatott pozícióharc során. A másodéves Jason McCourty és Ryan Mouton, valamint az újonc Alterraun Verner azonban hamar felvette a kesztyût a még üresen álló helyért.

A Titans újonc futója, LeGarrette Blount úgy néz ki, mint egy linebacker, sõt 6’ 0” (283 cm) magasságával és 249 font (113 kg) súlyával nagyobb is a Titans legtöbb LB-jénél. Az edzõk azt tervezik, hogy Blount számos alkalommal kap majd labdát az elõszezon során.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások