A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Polacsek 970*250
M-gel 300*300

A BEARS EDZÕTÁBORÁBÓL JELENTJÜK – 1. rész

acapella 640×480

Fotón: Johnny Knox WR, Chicago Bears

Johnny Knox (WR) nemcsak a szurkolók nagy kedvence, de Mike Martz nagy kedvence is lett. Szépen futja az utat és nagyon jól csinálja az irányváltásokat is. Ha Knox játékát egy másik Martz-féle elkapóéhoz akarnák hasonlítani, akkor talán Mike Furrey, vagy Az Hakim stílusa állna hozzá a legközelebb. A chicagói WR viszont mindkettejüknél jobb és valószínûleg igencsak termékeny szezon elé néz.

A 6’ 8” (203 cm) magas Richard Angulo (TE) a Bears egyik legmagasabb játékosa. Rajta kívül nagyjából még nyolc olyan chicagói van, akinek testmagassága 197 cm feletti. Habár Angulo jó képességû, egy meglehetõsen túlzsúfolt pozíción játszik, így nem engedheti meg magának az olyan apróbb hibákat sem, mint amit a legutóbbi edzésen láthattunk tõle: a tight end, Caleb Hanie irányító nagyszerûen odavarázsolt passzát ejtette el.

Jay Cutler egyik legszebb passzát Matt Forténak adta. A futó elhaladva Cutler mellett a cover-2-t játszó safety-k között talált annyi helyet, hogy meg tudja szelídíteni a chicagói 6-os átadását. Cutler ehhez hasonló passzaiból azért láthatjuk, hogy tud ez a srác valamit, még ha nem is mindig mutatja.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások