A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Praktiker 970*250
acapella 300×300

RUSSELL EGYSZER MÁR LEBUKOTT

acapella 640×480

Fotón: JaMarcus Russel QB

A bukást a kodein okozta, amit akkoriban állítólag receptre kapott, de nem a csapat orvosa írta fel neki. Russell csalódást okozó NFL-es pályafutása még mélyebbre süllyedt a 2009-es szezon vége óta. Az Oakland májusban bocsátotta el, majd július elején letartóztatták, miután kodein szirupot találtak nála, ami ellenõrzött gyógyszer. Az ex-Raiders ártatlannak vallotta magát az ellene felhozott vádakban. Korábban a héten Russel egyik barátja magára vállalta a felelõsséget az irányítónál talált kodein miatt, a gyógyszert egy „Bíbor Italnak” nevezett keverékbõl mutatták ki.

Russell teljesítménye még csak meg sem közelítette azt a szintet, amit draftolása után elvártak tõle, Oaklandben 3 szezonon keresztül kínlódott, mielõtt kitették. A holtszezonban a pletykák több csapattal is kapcsolatba hozták, még a Jets-szel is, de letartóztatása után megszûntek az ilyen hírek. Állítólag a UFL-ben játszó Omaha Nighthawks is érdeklõdött iránta. Egyre nõ a valószínûsége, hogy Russell napjai meg vannak számlálva a profi futball terén. Ebben az esetben csatlakozik az 1998-as Drafton másodikként elhozott Ryan Leafhez, mint az NFL történetének legnagyobbat bukott játékosa.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások