A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Perfect Look 970*250
Becmol 300×300

CSAPATRÓL CSAPATRA FANTASY SZEMPONTBÓL – Detroit Lions

Acapella 640×480

Újdonságok

Ennek a holtszezonnak a középpontjában a csapat támadóegységének a fejlesztése állt. Legfõképpen egy biztos kezdõ RB és egy elkapó vált szükségessé, segítségként Calvin Johnsonnak. Az újonc futó, Jahvid Best, az elkapó Nate Burleson, valamint Tony Scheffler tight end, akik Detroitba kerültek. Emellett a csapat védõfala is nagymértékben javult Ndamukuong Suh draftolásával.

Játékstílusuk

Egy nagyjából nem létezõ futójátékkal – köszönhetõen a sérüléseknek – a Lions egy passzcentrikus csapat volt az utóbbi években. 2009-ben 36,6-szor passzoltak meccsenként 25,5 futással szemben. Még Best megszerzésével is hasonló lesz a tendencia, készülj arra, hogy a Detroit a passzjátékot fogja elõnyben részesíteni.

Edzõtábori pozícióharcok

Kevin Smith próbált megkapaszkodni elsõ számú futóként, mielõtt egy térdsérülés derékba törte volna a 2009-es szezonját. Annak ellenére, hogy nem teljesen egészséges, ha felépül, Smith vissza szeretné szerezni Besttõl kezdõhelyét. Bestnek is vannak egészségügyi problémái, szóval Smith-t se kell egyelõre leírni.

Ne légy meglepõdve…

… ha Calvin Johnson 90 elkapást jegyez 2010-ben. A támadókoordinátor, Scott Linehan szerint, Jones sokszor háromszorosan volt õrizve tavaly, ráadásul más szabad célpont nélkül a pályán. Burleson és Scheffler megszerzésével és Brandon Pettigrew TE folyamatos fejlõdésével, Johnson dolga sokkal jobban meg lesz könnyítve.

Fent és lent

Fent: Calvin Johnson, egy javuló Stafforddal és több segítséggel, Johnson sokkal értékesebb játékos lehet a fantasy piacon.
Lent: Brandon Pettigrew, Scheffler gyakran leminõsítheti Pettigrew-t egy blokkoló tight enddé.

Legyen kezdõ!

A 15. héten a Tampa Bay ellen. A Tampának volt tavaly a legrosszabb futás elleni védelme, 158 yardot adtak fel meccsenként. A Bucs biztos jobb lesz idén, de ez még mindig egy jó párosítás, az újonc RB Jahvid Best kezdõcsapatba nevezésére.

Kispadra vele!

A 9. héten a New York Jets ellen. A Jets a liga egyik legjobb passz ellen védekezõ csapata volt, ráadásul idén se tûnnek gyengébbnek. Még ha a meccset hazai pályán is játssza a Lions, ezen a héten érdemes Matthew Staffordot arra a „virtuális padunkra” leültetni. Hasonlóan dönts a 12. heti, New England elleni meccsen is!

Fordította: Kocsis Balázs

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások