A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Gancia 970*250
Gancia 300*300

OWENS-NEK NEM KÖNNYÛ

Acapella 640×480

Szilágyi Gábor fotóján: Terell Owens WR,Cincinatti Bengals

T.O. elmondta: „Egyik edzõtábor sem volt könnyû, amelyiknek részese voltam. Ezt a legnehezebbek közé sorolnám. Azt hiszem, ez részben az itteni idõbeosztás miatt van. A szakaszok között nincs annyi szünet, és amikor a támadócsapat együtt edz, még annyi sem.” A jó hír a Bengals számára, hogy 2005-tel ellentétben Owens ezúttal nem nehezíti meg a munkát az edzõtáborban, ahogyan akkor az Eagles-nél tette. Az elkapó azt állítja, leginkább azért találja oly nehéznek ezt a tábort, mert keményen dolgozik, hogy elsajátítsa a Bengals támadó stratégiáját.

„Minden nap más lesz. Egyes napokon a szobámban fogok több idõt eltölteni a playeket tanulmányozva, vagy a megbeszélések után fogok bizonyos útvonalakról vagy formációkról beszélgetni. Még mindig próbálom megtanulni a felállások korrekcióit, a helyemet a pályán bizonyos útvonalak esetén, és a formációk kombinációit” – mondta Owens, aki hozzátette, amint teljesen megtanulta a támadó sémát, jobb lesz.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások