A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Becmol 970*250
Roche 300*300

KEZDÕDNEK AZ ÁLMATLAN ÉJSZAKÁK

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Wes Welker WR,New England Patriots

Bill Belichick nem zárta ki, a nap folyamán kerül sor az elkapó értékelésére. A vezetõedzõ így nyilatkozott: „Nem mondom, hogy fog játszani, de azt sem, hogy nem.” Welker mindössze 7 hónappal ezelõtt szakította el a külsõ keresztszalagját az egyik térdében. Bármilyen hihetetlen is, a másik kérdéses játékos nem más, mint Tom Brady, a Patriots irányítója. Valószínûleg látható lesz a pályán a New Orleans Saints ellen, de hosszú távú szerzõdés hiányában lehet, hogy nem fogja megkockáztatni az ütközéseket. Emlékezzünk csak, Brady keresztszalagja a 2008-as alapszakasz elsõ drive-ja során szakadt el. Még ha játszik is, ne várjuk tõle, hogy kockára tegye a testi épségét. A futók helyzete ugyanaz, mint tavaly, kivéve, hogy még nem dõlt el, ki lesz a kezdõ. Ma este talán a veterán Fred Taylornak lesz esélye megmutatni, még mindig elég gyorsak a lábai ahhoz, hogy megszerezze a kezdõ posztot Laurence Maroney elõl.

Az este második meccse a Carolina Panthers és a Baltimore Ravens közötti ütközet lesz. John Fox, a Panthers vezetõedzõje azt mondta, mind a négy irányítóját ki akarja próbálni Baltimore-ban, ez jó hír az újonc Tony Pike számára. A 6. körös rookie a múlt hét során kapott egy kis lehetõséget a gyakorlásra, mert az edzõk úgy érezték, a többiek mögött jár, ezért gyakoroltatni akarták. Pike kihagyott kéthétnyi OTA-edzést a fõiskola miatt. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a Cincinnatin shotgun alapú támadásokat használtak, érthetõ, hogy a többiek megelõzték a tanulásban. A Panthers-nek még mindig tetszik, amit mutat, de inkább fejleszteni való játékost látnak benne. A Panthers egyébként 11 játékost fog nélkülözni ma este, õk sérültek. Köztük van Steve Smith WR, Jonathan Stewart RB, Jeff Otah RT és Thomas Davis LB is, valamint Chris Gamble CB-t sem láthatjuk.

A 3. mérkõzésen az Oakland Raiders csap össze a Dallas Cowboys-szal. A Tehenészeknél Martellus Bennett ma este nem fog játszani, mert az edzõk biztosak akarnak lenni benne, hogy kificamodott bokája a lehetõ legjobban rendbe jön a szeptember 12-i szezonnyitóra. Most nagyobb szükségük van rá, mint valaha, hiszen a 3. számú TE, John Phillips idén már nem játszik. Jason Garrett támadó koordinátor szeret 2-3 tight endes formációkat használni, így Bennett jelentõs játékidõre számíthat 2010-ben. Tavaly az elõszezonban rendkívül jól játszott, de az alapszakaszban csak 15 elkapása volt. A holtszezont kemény munkával töltötte, a megbeszéléseken ugyanúgy, mint a pályán, hogy kiérdemelje Tony Romo irányító és Garrett bizalmát. Marcus Spears DE térdficam miatt marad távol, így Jason Hatcher megragadhatja az alkalmat, hogy megmutassa, akár kezdõ is lehet az NFL-ben. Eddig sem játszott rosszul, de nem volt kiemelkedõ. A futás ellen egész jó, de nem igazán törekszik arra, hogy leváljon a blokkolójáról. Az edzõtábor során meghúzódott könyöke okozott neki kellemetlen perceket, talán ebbõl erednek a problémái.

Az elõszezon során túl sok mindenre nem derül fény, a profi futball nélkül eltöltött hosszú hónapok után mégis jólesik hajnalban álmos szemekkel bámulni a monitort, TV-képernyõt. Egy-két szép play-t, néhány látványos elkapást, kemény futást, vagy sisakot lerepítõ ütközést ilyenkor is láthatunk, és a barátnõk, feleségek is kezdhetnek hozzászokni, hogy az év hátralévõ részében lesznek olyan éjszakák, amikor csak a takarót ölelgethetik.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások