A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Stihl 970*250
EfEf 300*300

HARD KNOCKS JETS MÓDRA

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Mark Sanchez QB, New York Jets

Miután Rex Ryan Bart Scottot a védelem leghangosabbjának, és a jelenlegi keményfiúnak nevezte, a nézõk láthatták, amint Sanchez azt mondja az LB-nek, hogy fogja be a száját, és Scott úgy is tett. Rex Ryan erre annyit mondott Sanchezrõl: „Ez az õ csapata.” Az irányító, mint a csapat vezére, az egyik fõ témája lesz a Hard Knocks-nak, de nem avatkozik bele a legnagyobb problémába, amivel a Jets szembenéz, amely Darrelle Revis távolmaradása. Mike Tannenbaum, a csapat general managere láthatóan frusztrált volt, amiért a Jets képtelen meggyõzni Revis-t, hogy fejezze be a holdoutot. Elmondta: „Nagyon messze vagyunk tõle. Bárcsak lenne még egy lapom, amit megjátszhatnék.” Ryan az egyik, káromkodásoktól nem mentes beszédében kifejtette, hogy hiányolni fogják a CB-t, de ezt mondta a játékosoknak: „A srác baromi jó. De tudjátok mit? Ez nem csak egy emberrõl szól.”

Az edzõtábor elsõ napjaiban készült felvételeken egyebek mellett az is látható, amint Kris Jenkins nose tackle ünnepel, miután a védelem a gólvonal elõtt megtartotta a támadókat, a NT így örült: „Ilyen érzés, amikor elverik a hátsótokat.” Valamint látható, amint Joe Namath, a Jets egykori Hall of Fame-tag irányítója tanítja Sancheznek, hogyan tartsa a kezét, amikor átveszi a snapet. A másodéves irányító udvariasan bólogatott, de testbeszéde arra utalt, erre az utasításra nem igazán volt szüksége.

Az elkövetkezõ részek elõzetesében arra utaló képkockák láthatók, hogy John Conner, az újonc fullback talán elveszi a veterán Tony Richardson munkáját. Ryan elmondta: „Pokolian nagy csaták zajlanak a fullback poszton. Hihetetlen küzdelem lesz.”

Az elsõ rész azzal ért véget, hogy kitettek két játékost, Kevin Basped újonc LB-t, és a szintén újonc Aaron Kia tackle-t. Amikor utóbbi játékos éppen távozott, megjegyezték, talán az UFL lenne a megfelelõ hely számára. Ez nem egy olyan mondat, amit egy feltörekvõ NFL-játékos hallani szeretne az elsõ edzõtáborának elsõ két hete után. De arra jó volt, hogy lenyûgözze a tévéseket.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások