A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
acapella 970×250
Lufi 300*300

VIHARFELHÕK A VILLÁMOK FÖLÖTT

Acapella 640×480

Fotón: Marcus McNeill OL, San Diego Chargers

A San Diego tegnap aláírt egy szerzõdést, de nem Vincent Jackson, Shawn Merriman vagy Marcus McNeill ügye rendezõdött el, hanem Quinton Teal, korábbi Panthers safety szignózta papírjait. A három sztárjátékos továbbra is holdout-ol és bár a Chargers GM, A.J. Smith szerint fel vannak készülve arra is, hogy a „lázadók” akár az elsõ tíz meccstõl is távol maradnak, ha megnézzük a left tackle posztot, egyáltalán nem így tûnik a helyzet.

A kezdõ tackle McNeill, mint említettük önkéntes pénzügyi szabadságra küldte magát. Bár elvileg mély a depth chart a vakoldalon, három játékos is sérült: a tapasztalatlan Brandon Dombrowski ágyékhúzódással küszködik, a sokat látott veterán, Tra Thomas térdmûtétébõl lábadozik, míg Nick Richmond már idõpontot is kapott ugyanilyen orvosi beavatkozásra.

A szakmai stábnak így az ötödik opcióhoz kellett nyúlnia és a jobb oldali csere tackle-t, Tyronne Green-t rendelték át a bal szélre, ami nem kis kockázat az irányítókra nézve. A szakértõk az LT posztot a legfontosabb pozíciónak tartják az irányító után, így a Bolts-nak valamit tennie kell. Könnyen lehet, hogy az FA piacon keresnek valakit – bár az augusztusban is szerzõdés nélkül tengõdõ játékosok nem a minõségükrõl híresek – vagy beadják a derekukat és megegyeznek McNeill-el, akinek bizonyára jól jött ez a sérüléshullám.

Egyes jelentések szerint egyébként Dombrowski a szezonra már bevethetõ lesz, de az eddig sem sok lehetõséget kapó falember edzés nélkül nem egy életbiztosítás. Ráadásul, ha a Chargers-nél azt gondolják, hogy az elõszezon még nem olyan kemény, pórul járhatnak, hiszen a rosterért hajtó játékosok néha még nagyobbat gázolnak, mint a kezdõ defensive endek. Isten óvja a QB-kat San Diego-ban!

Fordította: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások