A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Roche 970*250
Linea 300*300

SHEPPARD BUKTA A KEZDÕPOSZTOT

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Lito Sheppard DB, Minnesota Vikings

A korábbi elsõ körös választottnak nem volt szerencséje Philadelphiában, mert – bár kiváló játékos – a rendkívül erõs Sas-secondary-ben elbukta a kezdõ pozíciót. Azóta már korántsem olyan ütõképes az a hátsó négyes a testvéri szeretet városában, de Sheppard inkább váltani akart és a Jets-be távozott. New Yorkban kezdõként számítottak rá, de nem nyújtott olyan teljesítményt, mint amit elvártak tõle, így a szezon végeztével kivágták.

Most, hogy Revis sztrájkol, a sárga-zöldek talán már megbánták a lépést, mindenesetre a játékos új lehetõséget kapott a Vikings-nál, ahol minõségi pótlást kerestek a sérült Cedric Griffin helyére. Minnesotában viszont tegnap megjelent a depth-chart és meglepetésre Asher Allen Sheppard elõtt kapott helyet.

A fiatal játékos 2009-ben érkezett a Vikingekhez és azóta csak két meccsen játszott, akkor is beugróként. Bizonyára nagyon jó tábort produkálhatott, ha veterán csapattársa elé helyezték, persze a most megjelent lista még nem életbiztosítás számára. A Vikings a Rams ellen kezdi meg az elõszezont most vasárnap és egészen biztos, hogy nagy harcot látunk majd ezen a poszton.

Forrás: startribune.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások